Magazin > VIP
73324 ogledov

Tina Maze in Andrea Massi sta se sprla na WC-ju, sledilo je to

Andrea Massi Tina Maze Profimedia
Te besede so jo podžgale.

Borut Pahor je v Mastercardov podkast povabil najboljšo slovensko smučarko vseh časov, Tino Maze, ki mu je med drugim zaupala zgodbo, kako je njen oče nehal kaditi.

Tina priznava, da je bila Janica Kostelić v otroštvu njena največja konkurentka. "Konstantno sem bila druga," je v smehu povedala in razkrila, s katerimi besedami jo je oče poskušal motivirati. "Oče mi je rekel: 'Ko jo boš prvič premagala, bom jaz nehal kaditi.' To je bila meni še večja stimulacija, da bi to dosegla." Tina je to dosegla in oče je izpolnil svojo obljubo ...

Za Tino se je s prihodom Andree Massija veliko spremenilo. "Delo z Andreo me je spremenilo. To odprtost ... Da sem jaz v stanju govoriti toliko, kot sedaj govorim ... Pisala sem dnevnik, da sem samo sebe začutila in česa si želim. Da so moje misli postale eno s tistim, kaj govorim." 

Maze, ki pravi, da jo je Massi psihološko in fizično dvignil na visoko raven, je ob tem priznala, da med njima včasih "poka", saj sta oba karizmatična. Počilo je tudi pred svetovnim prvenstvom, na katerem je dobila prvo medaljo. A jeza ji je prišla zelo prav ... "Njegove besede na svetovnem prvenstvu, na katerem sem dobila prvo medaljo. Rekel je: Daj, Črnjanka. Meni je bilo to ... Italijan mi reče: Daj, Črnjanka. Takrat sva že bila par. Pred to tekmo sva se na WC-ju tako skregala, da so pokala vrata in so nas vsi čudno gledali. Jeza mi je prišla prav. Nato sem do cilja razbila vsa vrata. Dve sekundi prednosti sem imela in s 15. mesta sem osvojila prvo medaljo na svetovnem prvenstvu."

Ostalo je zgodovina. 

 

Komentarjev 18
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 23:11 05.oktober 2023.

    Kapriciozna afna, ki ima zaradi parih medalij večvrednostni kompleks in prepotentni makaronar. Ni čudno, da nihče ne želi sodelovati z njima.

  • Avatar bobnar53
    bobnar53 20:58 05.oktober 2023.

    SDS-ovka je mela težave z drekom in ji ga je zmehčal makaronar s kembljem in to na skretu!!

  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 14:16 05.oktober 2023.

    Tina Maze in Andrea Massi sta se sprla na WC-ju, sledilo je to...seks na eks.....Res ste do kurca brezvezni s temi kretenastimi naslovi....