Magazin > VIP
89 ogledov

Tina Maze na Evroviziji mastno zaslužila

tina maze maraaya Facebook
Tina Maze se je na Dunaju v okviru Evrovizije udeležila Slovenskega večera z Maraayo in je bila za udeležbo mastno plačana.

Slovenskega večera na Dunaju, ki je potekal v sklopu Evrovizijske vasi, se je udeležila tudi Tina Maze. Maraaya sta z njo sodelovala že pri pesmi My way, my decision, a Tina se Slovenskega večera ni udeležila le zaradi prijateljskega odnosa z Raayem in Marjetko, na večer jo je povabila tudi organizacija Spirit Slovenija. Slovenski večer je organiziralo več institucij, in sicer Veleposlaništvo RS na Dunaju, Urad vlade RS za komuniciranje in Spirit Slovenija.

Za več informacij smo se obrnili na Spirit Slovenija, kjer so nam povedali: "V okviru aktivnosti vseh treh omenjenih sodelujočih institucij ter v sodelovanju s Slovensko Gospodarsko Zvezo iz Celovca je bil uspešno izveden Slovenski večer pod naslovom I FEEL SLOVENIA-Slovenian Eurovision Day. Dogodka se je aktivno udeležila tudi slovenska smučarska tekmovalka Tine Maze kot mednarodno prepoznana in ugledna osebnost s ciljem dviga prepoznavnosti in konkurenčnosti Slovenije med evropsko in globalno javnostjo in z aktivno udeležbo. S sodelovanjem z mednarodno prepoznavno osebnostjo iz vrhunskega športa na SPIRIT Slovenija zasledujemo cilj dosegamo dviga ugleda in prepoznanosti naše države."

Povedali so nam tudi, koliko je Tina Maze zaslužila s svojo udeležbo na Dunaju: "Za aktivno udeležbo Tine Maze na omenjenem dogodku na Dunaju je dogovorjena pogodbena obveznost v višini 8.197,00 eur."

Komentarjev 11
  • Miran Bregar 09:32 07.junij 2015.

    Pametna punca, ki zna svoje smučarske uspehe tržiti. Toliko kot je Tina naredila za Slovenijo politiki ne bodo še najmanj 200 let. Več kot očitno pa je, da so nekateri nevoščljivi kar je tipično Slovensko.

  • moder 00:51 07.junij 2015.

    tolk je samo ona pokasirala, kar pripada državi pa se prištej polek. Res je naporna pot v Avstrijo....

  • moder 00:49 07.junij 2015.

    Pridi v Slovenijo, pa ne boš pisal takih neumnosti...