Magazin > VIP
65 ogledov

Tina molči o Berlusconijevih vabilih

Tina o vabilih na razvpite zabave molči. (Foto: Borut Midlil/Mediaspeed) Žurnal24 main
Tina Semolič, ki se je spomnimo iz prvega Big Brotherja, o domnevnih vabilih na razvpite Berlusconijeve zabave ni hotela govoriti.

Tina Semolič, udeleženka prvega šova Big Brother, se je konec leta 2009 odpravila v Milano, kjer je sodelovala v različnih televizijskih oddajah, med drugim tudi v tistih na Berlusconijevi medijski mreži. Spletni portal Govori.se je od dobro obveščenega vira izvedel, da je Tina večkrat dobila povabila na zabave, ki so jih prirejali sodelavci 74-letnega italijanskega premierja.

"Tega ne bom komentirala," je na naše vprašanje, ali se je kdaj udeležila omenjenih zabav v Berlusconijevih dragih vilah, odgovorila Tina. Za zurnal24.si je še povedala, da Berlusconija nikoli ni srečala ali se z njim pogovarjala.

O Španiji še vedno molči

Pred desetimi dnevi smo poročali o tem, da je Tina trenutno v Španiji, kaj natanko tam počne, pa nam tudi tokrat ni hotela razkriti. Povedala je le, da je delo na italijanski televiziji ni več privlačilo. "O tem svetu, ki me je na začetku privlačil, sem ugotovila marsikaj. Dojela sem, da mogoče nisem karakterno primerna za takšno delo. Tam vrednote preprosto niso toliko pomembne," je še povedala redkobesedna Tina.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.