Magazin > VIP
116 ogledov

Tina po težki operaciji dobro okreva

Tina Petelin Osebni arhiv
Nekdanja miss Slovenije Tina Petelin zadnje tedne okreva po težki operaciji kolena, ki jo je imela aprila, hkrati pa je že v zadnji fazi spreminjanja svojih prehranjevalnih navad.

Tina se je lani jeseni hudo poškodovala, zato je morala aprila letos na nujno operacijo, ki je zajemala rekunstrukcijo sprednje križne vezi in šivanje meniskusa. Nekdanja misica se je na operacijo pripravljala več mesecev, zato je rehabilitacija zdaj zanjo precej lažja. vsakodnevno obiskuje fizioterapije v bolnišnici in trenira v fitnesu pod strokovnim vodstvom dr. Mitje Bračiča, ki skrbi za veliko vrhunskih športnikov.

"To je moj novi način življenja"

Že pred nekaj meseci pa se je lepotička odločila še temeljito spremeniti svoje prehranjevalne navade, saj je iz svojega jedilnika postopoma črtala posamezne skupine hrane. "Začela sem brez ogljikovih hidratov in brez sladkarij, nato sem izločila meso in ribe, zdaj pa jem samo sadje, zelenjavo in oreščke, pijem le vodo in zeleni čaj. Enkrat na dan pa si privoščim črno kavo. To je moj novi način življenja," nam je povedala in dodala: "Enkrat na mesec se sicer pregrešim, vsakega sedmega v mesecu. Takrat jem, kar želim."

Ob vsem tem svoje telo oskrbuje še s super hrano, a če bo čez tri mesece ugotovila, da ji to ne ustreza več, bo takšen način prehranjevanja opustila. "A za zdaj živim samo od tega," pravi.

Komaj čaka na smučke

Tina, ki je sicer tudi trenerka smučanja, bo lahko šele pozimi začela trenirati tako kot prej. "Zaenkrat lahko delam vaje na fitnesu, vendar brez uteži. Lahko kolesarim in plavam," nam je še razložila in povedala, da upa, da bo do zime že v odlični formi, ter da bo lahko spet stopila na smučke, saj letos prvič v življenju ni smela premagovati belih strmin.

Komentarjev 1
  • dragec 11:06 11.julij 2013.

    Škoda, od dobrega dekleta smo naredili stroj za izdelavo denarja