Magazin > VIP
18 ogledov

Tina smučanje zaključila v bolnišnici

(Foto: Marko Kralj) Žurnal24 main
Nekdanja miss Slovenije Tina Petelin je smučanje na belih strminah Mariborskega Pohorja prejšnji teden zaključila s hudimi bolečinami in modricami v bolnišnici.

Miss Slovenije 2009 Tina Petelin, ki je tudi smučarska učiteljica, je prejšnji teden s svojim očetom smučala na Mariborskem Pohorju, ko se je vanjo z veliko hitrostjo zaletel smučar ter jo zbil na tla. Lepotica, ki je sicer smučala brez čelade, je bila nato prepeljana v bolnišnico, kjer so opravili vse preiskave. "Hujših poškodb nimam. Imam bolečine ter modrice, vendar pa nimam nič zlomljenega," je za Žurnal24 povedala Tina, ki je po treh dneh v bolnišnici konec tedna preživela v domači postelji. "Konec tedna sem preživela doma v postelji. Zdaj sem spet v bolnišnici, ampak jutri odhajam domov." Tudi doma bo morala še mirovati.

Tina je najprej deset let trenirala smučanje, zdaj pa že pet let poučuje. Povedala je, da je strah pred divjaškimi smučarji vedno prisoten: "Mene je vedno strah. Ko učim otroke, so vedno prisotni divjaki, ki smučajo brez kontrolirane hitrosti, tako da vedno pazim. Ampak tokrat sem smučala sama z očetom in nisem bila dovolj pozorna. Pa tudi če bi bila, bi bilo že prepozno, ker je bila takšna hitrost," je pojasnila bivša misica.

Tudi mi ji želimo čimprejšnje okrevanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.