Magazin > VIP
81327 ogledov

Tina Turner: "Bori se za življenje, rak se je vrnil“

tina turner
InTouch poroča, da je pevka spet zbolela za rakom.

"Tina Turner se bori za življenje, rak se je vrnil,“ se glasi naslov v reviji InTouch. Pevka se je z rakom na črevesju borila že pred leti. Takrat so ji začele odpovedovati tudi ledvice. Bolezen je premagala, ledvico pa ji je daroval mož Erwin Bach. 81-letnica je takrat povedala, da ji je življenje dalo drugo priložnost.

Vir iz glasbenih voda sedaj pravi, da Tina upa, da bo dobila še tretjo priložnost … "Rak se je vrnil in spet mora na dializo. Ljudje okoli nje se bojijo, da ji ni ostalo več veliko časa,“ je povedal. Tinin nekdanji stilist Wayne Scot Lukas, ki jo je dve leti spremljal na turnejah, pa je za InTouch povedal, da moli za svojo nekdanjo delodajalko. "Tina je bila že bolna že leta 2019 v New Yorku, ko je imela PR turnejo za svoj muzikal. Čudež je, da je zdržala tako dolgo.“

V videu, ki je bil objavljen na njen rojstni dan leta 2019, je bila Tina videti še polna optimizma. "Da, stara sem 80 let. Počutim se dobro. Preživela sem nekaj resnih bolezni,“ je takrat povedala. 

Oboževalci dive se sedaj oklepajo upanja, da gre za lažno novico. Že leta 2019 se je govorilo, da je Tina zbolela za rakom na želodcu, pisali so celo, da je njeno telo zavrnilo ledvico ter da jo je zadela kap. Na srečo so bile informacije napačne. 

 
Komentarjev 2
  • Avatar Michel Franco HD
    Michel Franco HD 16:40 30.julij 2021.

    Drži se Tina

  • Charles_Segura 14:01 30.julij 2021.

    Zdaj bo Google za spletno delo od doma plačeval od 25.000 do 30.000 dolarjev na mesec.Z mojo zadnjo mesečno spletno plačo sem prejel 27483 dolarjev iz računa paypal. Več o tem na tej spletni strani ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦