Magazin > VIP
151 ogledov

Tina zanikala romanco z Vlačičem

Patrick Vlačič je rad v družbi lepotic (Foto: Facebook) Facebook
Prometnega ministra Patricka Vlačiča pogosto videvajo v družbi manekenke Tine Gaber. Nazadnje sta se po zabavi v portoroškem lokalu odpravila na vožnjo z jahto.

V priljubljenem portoroškem lokalu Alaya sta se pred kratkim zabavala prometni minister Patrick Vlačič ter misica in manekenka Tina Gaber, kar dokazuje fotografija, objavljena na njenem profilu na Facebooku. Po navedbah našega vira sta se po zabavi v portoroškem lokalu odpravila na vožnjo z jahto z registrsko tablico KP2, ki naj bi bila v lasti Rajka Hrvatiča.

Naši viri trdijo, da so ju večkrat videli tudi rolati po ljubljanski tržnici. Da je njun odnos več kot prijateljski, se šušlja že dlje časa. Za komentar smo poklicali misico Tino, ki pa nam je povedala, da sta z ministrom le prijatelja. "V redu se razumeva in sva samo prijatelja," je povedala. Poznata se že nekaj časa, in sicer odkar je Vlačič minister, nam je še zaupala.

Tina gre s svojimi prijateljicami večkrat na morje, v Poreč, Umag ali Portorož, kjer se dostikrat srečajo, je še povedala. Ker je manekenko mogoče pogosto videti tudi na jahtah na slovenski Obali, pravi, da ima veliko prijateljev, ki imajo jahte in se odpravijo na daljše vožnje.

Poklicali smo tudi ministra Vlačiča, ki pa na naša vprašanja o razmerju z Miss Hawaiian Tropic ni želel odgovarjati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.