Magazin > VIP
141 ogledov

Tinca je z novo podobo samozavestnejša

Tinca Vomer
1/2
PR-projekti
Enaindvajsetletna Tinca Vomer, ki je postala znana v šovu Gostilna išče šefa, se je v nekaj mesecih prelevila v pravo lepotico.

Najbrž se vsi spominjate zadržane, sramežljive, a še vedno nasmejane Tince Vomer, ki je iz šova Gostilna išče šefa izpadla med prvimi. Kot je sama takrat povedala, je imela kar nekaj težav s samopodobo, med drugim je imela aknasto kožo in kakšen kilogram preveč.

Zdaj po preobrazbi in odličnem javnem projektu svoje lastne prenove, ki ga je vodila njena menedžerka iz PR-projektov, pa je postala prava zapeljivka. "Vsaka ženska se počuti samozavestnejše, ko izgubi kilograme, tako je tudi pri meni. Zelo dobro se počutim, veliko se ukvarjam s športom, hodim v posebne studie in vadim na napravah, ki delujejo na principu vakuuma," nam je razkrila in dodala, da jo ljudje zdaj bolj opazijo in pohvalijo njeno novo podobo.

Tinca, ki je shujšala za osem kilogramov, se ni držala posebne diete. Pomagala si je s superživili, imela pa je kar nekaj podpore odličnih strokovnjakov, saj je vse skupaj, kot pravi, težko, sploh če delaš v gostinstvu. Je pa pazila na prehrano – ni jedla ogljikovih hidratov, se veliko ukvarjala s športom in dodatni kilogrami so v nekaj mesecih kar skopneli. Prav tako so izginili mozolji, potem ko je uporabljala naravno kozmetiko domačega proizvajalca.

Bo pa ambiciozna kuharska mojstrica kmalu postala tudi šefinja, saj bo jeseni začela voditi domačo gostilno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.