Magazin > VIP
85 ogledov

Tinca prevzela vrhunskega kuharja

Tinca Vomer in Janez Bratovž Arhiv restavracije JB
Tekmovalka prve sezone šova Gostilna išče šefa Tinca je prepričala celo vrhunskega kuharja Janeza Bratovža, ki je sicer rekel, da v svoji restavraciji ne bi želel tekmovalcev omenjenega šova.

"Pred časom sem rekel, da nikogar iz Gostilne ne bi vzel k sebi, nato pa je Tinca dobila neko nagrado, in ta nagrada je bila 14-dnevna praksa pri meni. Simpatična, pridna, zanesljiva, tudi zna nekaj … Mislim, da dol padeš. Jaz bi jo takoj vzel," je o Tinci, ki je prejela nagrado za najizvirnejši štajerski prigrizek in si s tem prislužila prakso v restavraciji JB, povedal Janez Bratovž.

Očitno je bila naklonjenost obojestranska, saj tudi Tinca ni ostala ravnodušna. "Odličen kolektiv, res sem se veliko naučila. Janez je zagotovo moj idol, zato je bila ta izkušnja sanjska in bi jo z veseljem ponovila. Sama sicer želim razvijati družinski kmečki turizem, ki ima že zelo dolgo tradicijo, a se bom z veseljem še kdaj vrnila k Janezu," nam je zaupala.

Kljub dobri izkušnji Bratovž nima dobrega mnenja le o domačih kuharskih šovih, temveč tudi tujih. "V Angliji imaš 15 kuharjev, ki so boljši od Gordona Ramsaya, od Jamieja Oliverja pa sto, zato jih tudi nihče resno ne jemlje," meni Bratovž.

Komentarjev 2
  • bfilipe 09:19 24.oktober 2013.

    ..pr temu mojstru se je kr neki ljudi zastrupilo s hrano..mal poglejte zgodovino tega majstra..ajjjojjj

  • bfilipe 09:14 24.oktober 2013.

    ..a tole je vrhunski kuhar..?..pa vi niste resni..mogoče za podalpske plebejce..tip kupuje poceni meso oz. bolje rečeno dobi odpadke pri mesarjih zastonj in nateguje folk ob tem pa seveda mastno zakasira..nekdo ki je v tujini lahko sam posodo pomival je ...prikaži več v deželi bedakov vrhunski kuhar...maaa jaaa....dejte no