Magazin > VIP
17 ogledov

Tinco so komentarji zelo prizadeli

tinca Žurnal24 main
Tinca, pozitivna in prikupna mladenka, je v zadnjem času zacvetela in se razvila v pravo samozavestno damo.

Tinca priznava, da ji je samozavesti včasih primanjkovalo. Za to je bila kriva njena nečista koža. Ko je v najstniških letih zasledila prve nepravilnosti na obrazu, je želela to urediti čim prej, a ji ni uspelo. Preizkušala je različne produkte, delovalo pa ni nič. Povzročilo je ravno nasprotno reakcijo – koža je postala še bolj aknasta. Zalotila pa se je tudi pri novi neprijetni navadi, saj si je začela praskati kožo, kar je povzročilo pravo epidemijo. Nazadnje je obiskala strokovnjaka, ki ji je predpisal sredstva  z močnimi stranskimi učinki. Po njenem mnenju je to povzročilo dokončno katastrofo.

Nekateri so bili neizprosni

Da bi aknasto kožo prekrila, si je na obraz začela nanašala goro ličil. Mozolje je poskušala skriti tudi za daljšimi lasmi, svojo nizko samopodobo pa je poskušala prikriti z iskrivim nasmehom, a njeni najbližji so vedeli, da je njena večna dobra volja le zaigrana.

Najbolj jo je prizadelo, če so ljudje, ko so jo zagledali, takoj pogledali stran. Ko je prišla iz šova Gostilna išče šefa, je zasledila tudi veliko negativnih komentarjev. Mnogi so se spraševali, kako si je v takem stanju sploh upala na televizijo.

Ob strani pa so stali ljudje, celo mnogi, ki je niso poznali, a so ji pokazali, da jim je pri srcu. Tako je v sebi našla moč. Začela je pridno telovaditi in poskrbela za bolj zdravo prehrano. Ugotovila je, da mora svoje težave izkoreniniti in ne le prekriti.

Na srečo je našla tudi rešitev za svojo kožo. Pomaga si z naravno kozmetiko domačega proizvajalca. Rezultati so presenetljivi, saj se sedaj prvič po tolikih letih naliči le toliko, da poudari svoje prednosti in skrije le manjše pomanjkljivosti.

Ob prvih rezultatih so se mladi dami vsule solze, pravi Tinca, a dodaja, da je pred njo še dolga pot. "Ni potrebno veliko, da slediš svojim sanjam, če te obdajajo pravi ljudje, ki ti pomagajo zažareti. Res sem hvaležna prav za vse,“ nam je še izdala.

Komentarjev 1
  • erikkk 10:25 13.julij 2013.

    Vrjamem ...Sem priisoten po raznih spletnih straneh kjer se komentira...In lahko rečem da mnogi filajo svoj ego na račun tega da žalijo druge.