Magazin > VIP
75 ogledov

Tinine sanjske počitnice z Adamom

Tina Petelin, kanarski otoki
1/19
Osebni arhiv
Miss Slovenije 2009 Tina Petelin si je s fantom Adamom privoščila enotedenske počitnice na Kanarskih otokih, ki so jo popolnoma navdušili.

"S fantom sva se na hitro odločila, da si privoščiva enotedenski oddih na Kanarskih otokih, kjer še nisva bila," nam je povedala Tina Petelin. "Bilo je super in proti pričakovanjem, saj so bili hotel, hrana, pijača in nočno življenje res čudoviti."

Tina in njen Adam sta na dopustu veliko časa preživela na plaži in ob hotelskem bazenu, tako da sta domov prispela lepo zagorela in spočita. Na Kanarskih pa seveda ni manjkalo niti zabav v poznih nočnih urah. "Ljudje so sproščeni, nasmejani in zabave se odvijajo vsak dan," je bila navdušena. Poleg tega je imela nekdanja miss Slovenije na španskih otokih možnost izpopolniti svoje znanje španskega jezika, za katerega meni, da je najlepši jezik na svetu.

Vendar se je poletje šele začelo in lepotička med počitnicami prav gotovo ne bo počivala. Že v petek se odpravlja za deset dni v Turčijo, kjer bo združila posel in zabavo, kasneje pa načrtuje še oddih na hrvaški obali, in sicer si želi obiskati Krk in Pag. Tina je bila namreč zelo uspešna pri opravljanju izpitov na magistrskem študiju, zato si bo letos zasluženo privoščila daljše počitnice.

Komentarjev 2
  • KOJAK 22:18 08.julij 2011.

    WTF... soseda Zaima je bila prešnji teden s fantom Đenanom na sanjskem dopustu blizu Sanskega mosta v Bosni pa nič ne napišete o tem... bukseljni.

  • BenX 20:37 08.julij 2011.

    um... kdo za vraga sta ta dva pajaca? prve slovenca na kanarskih al kaj?