Magazin > VIP
35 ogledov

Tinkara po drugem rojstvu izpolnjena

Tinkara Kovač, Alma Matej Mljac
Pevka Tinkara Kovač se po rojstvu druge hčerke počuti izpolnjeno.

"Poslanstvo mama je najlepše poslanstvo,“ nam je po rojstvu druge hčerke, ki jo je poimenovala Alma, zaupala pevka Tinkara Kovač.

Pevka ima s partnerjem Matejem Mljačem še petletno hčerko Galo, ki je sestrico izjemno lepo sprejela. "Zaenkrat nisem opazila nobenega ljubosumja. Se pa počasi navaja na drugačen tempo in ji je kakšen dan naporen in nekoliko stresen, a saj vemo, da vse to spada zraven," pojasni Tinkara.

Tudi sicer se bodo morali še malo navaditi drug na drugega. "Mislim, da bo še trajalo, da si bomo naredili skupne izkušnje in na novo doživljali stvari, potovanja in vsakodnevno rutino čisto drugače. In preko tega spletli med sabo se globlji odnos, do sebe, do drugih, do sveta. Biti starš je priložnost, da si lahko boljši človek," še razkrije mamica, ki se ji življenje z dvema otrokoma ni drastično spremenilo, pa tudi napor lažje prenaša, saj ve, kako reagirati v določenih situacijah.

Pevka dneve preživlja z dojenčico, kolikor ji dopušča čas, pa počiva in ustvarja. S polno navdiha napiše nov tekst in skladbo ter razmišlja o novih projektih.

V načrtih pa tudi že premleva dopust. "Letos bo veliko morja, proti koncu leta pa upam tudi kak skok čez lužo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.