Magazin > VIP
220 ogledov

Tinkara: Poročni piknik bo čez kakšno leto

Tinkara Peter Fortuna
1/8
Foto Travnik
Noseča Tinkara Fortuna, ki je na skrivaj skočila v zakon, nam je zaupala podrobnosti s poroke. Za nas pa je tudi razkrila, kakšnega spola je njen drugi otrok.

Pevka Tinkara Fortuna, pred poroko poznana kot Tinkara Zorec, se je s svojim možem Petrom Fortuno odločila, da se poročita na skrivaj in na hitro. Takoj po zaroki na valentinovo sta začela s pripravami na poroko, datum poroke pa izbrala 13.3.2013. Poročila sta se v Hotelu Evropa ob prisotnosti njene hčerke Taje in poročnih prič. Njune starše sta šele nekaj dni kasneje obvestila in presenetila z novico, da sta sedaj g. in ga. Fortuna. "V načrtu imava še velik poročni piknik žur, kamor bi resnično rada povabila vse najine bližnje sorodnike in prijatelje, vendar se bo zgodil šele čez kakšno leto ali dve, ko zaključiva s širitvijo družine, s selitvijo, dojenjem in podobno. Takrat bi tudi obnovila zaobljube in jih potrdila tudi pred vsemi," je za nas povedala Tinkara.

Nevesta je blestela v prelepi obleki modne oblikovalke Suzane Rengeo, ki je obleko sešila tudi hčerki. Njen prijatelj Simon iz skupine Bepop ji je že pred časom ponudil, da ji naredi poročne fotografije in videoposnetek, zato sta se mladoporočenca tudi odločila, da se na hitro poročita.

Medeni tedni bodo zaradi selitve in povečanja družine še malo počakali. Poročno potovanje v pravem pomenu bo še nekaj let na čakalni listi, si pa bo družina privoščila kratke izlete med vsakimi počitnicami.

Tinkara in Peter sta se spoznala pred tremi leti. Njuni skupni prijatelji so organizirali piknik in ju, takrat sta bila oba samska, povabili, da se spoznata. Sprva sta bila le prijatelja, sčasoma pa je prijateljstvo preraslo v ljubezen in zaljubljenost, ki še vedno traja. Peter pa se tudi zelo dobro razume z njeno hčerko Tajo, ki jo ima pevka iz prejšnjega razmerja. Letos poleti se bo družini pridružila še ena članica - Tinkara, ki je v šestem mesecu nosečnosti, bo povila še eno punčko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.