Magazin > Film & Glasba & TV
244 ogledov

Tino Petelin vrgle iz šova

Tina Petelin Mediaspeed.net
Nekdanja miss Slovenija Tina Petelin je morala zapustiti šov Top 4 s Tjašo Kokalj. Ven so jo vrgle sotekmovalke, ki pravijo, da je lepotica preveč dominantna in ni poslušala njihovih idej.

Kandidatke šova Top 4 s Tjašo Kokalj so včeraj obiskale polikliniko v Zagrebu. Vodja oglaševalske agencije Igor Arih jim je nato dal zelo kreativno nalogo. Lepotičke so morale oblikovati oglas za lepotno kliniko, in sicer tiskani medij.

Dekleta so se porazdelila v skupine. Tina Petelin je moči združila z Anito in Nastasjo in takoj prevzela pobudo. To so ji lepotičke zamerile.

Tina pa ni razočarala le sotekmovalk, ampak tudi komisijo. Arih jo je že prej opozoril, da je njena ideja zelo podobna oglasu za neko znano zobno pasto. Da je skupina uporabila enake barve in skorajda identičen slogan (zamenjali so le eno besedo), je izpostavila tudi Tjaša Kokalj. "To niti slučajno ni copy-paste. Lahko komentiram, prosim? Še preden smo pričeli, sem si na list papirja skicirala oglas, ker nisem vedela, da se bomo porazdelili po skupinah,“ je zagovor začela Tina in razložila, da je šele nato videla, da je slogan za zobno pasto isti kot njen. Tjašo ni prepričala … "Kot vodja moraš sprejeti odločitev in tudi tveganje za neuspeh celotne skupine,“ meni voditeljica, Arih pa je Tinin timski duh pokomentiral z besedami: "Ona je kot bager gazila čez vse in uveljavljala svojo željo. Ta samostojno včasih toliko zasenči vse ostale, da enostavno ne upajo sodelovati.“

"Moji občutki, ko je Tina zagovarjala, da to ni kopija … Vedela sem, da ne bo šlo skozi. /.../ Tako je bila prepričana sama vase, da je ta oglas top, najboljši, da nismo ne jaz ne Nastasja imele priložnost povedati svoje mnenje, da ni čisto tako,“ pa je dogajanje komentirala Anita, ki je bila v Tinini skupini.

Odločile, da mora iti Tina

Šov so morale včeraj zapustiti tri dekleta, ena iz vsake skupine. Kdo mora spakirati kovčke, so odločile tekmovalke.

Anita in Nastasja sta izbrali Tino, ker je premalo timska. "Obe sem vprašala za mnenje,“ se je branila nekdanja miss Slovenije. Anita ji je poskušala razložiti, da jih ni poslušala in da ji je nekaj predlagala, kar pa je enostavno preslišala. "Nisi tega rekla. Anita, lažeš,“ je vztrajala Tina.

Komentarjev 6
  • Johny 15:37 03.november 2014.

    Mogoče si v stečaju ti, ker T-2 ni večv stečaju....

  • radsemastimzmesom 13:23 03.november 2014.

    Lepotica? Ma nagravžna je tak, da se mi je televizor pokvaru, ko so njo prikazovali.

  • Rio 10:03 03.november 2014.

    Oddaja je bila snemana poleti, takrat so še "dihali". Je pa predvidevam, vodstvo že vedelo, kaj jih čaka.