Magazin > VIP
3111 ogledov

Tiralica: Rusija zaradi tega posnetka išče to manekenko

Lolita Bogdanova Profimedia
Razloga, zakaj ravno zdaj, niso objavili.

Rusija je sprožila mednarodno tiralico za ukrajinsko Onlyfansovo manekenko, po tem, ko je na Rdečem trgu pozirala zgoraj brez. Incident se je zgodil leta 2021. V videoposnetku je 24-letna Lolita Bogdanova dvignila svojo majico in pokazala svoje oprsje. 

Lolita Bogdanova | Avtor: Profimedia Profimedia

Čeprav je provokativni posnetek nastal leta 2021, jo je rusko notranje ministrstvo šele nedavno uvrstilo na seznam iskanih oseb. Dejanje je povzročilo škandal, saj je svoje oprsje pokazala ravno pred cerkvijo Vasilija blaženega, ki v Moskvi velja za najbolj svet kraj. Bogdanova naj bi se opravičila, saj je užalila vernike, in povedala, da je posnetek nastal pred mnogimi leti in da ga je naložil nekdo drug. Zakaj jo lovijo ravno sedaj, na ministrstvu niso pojasnili. 

Podoben incident se je zgodil januarja, ko je ruska policija prijela golega moškega, ki je nastopal v nočnem klubu in ga zadržala 14 dni.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • ico8 09:41 22.februar 2024.

    Ja ja, bozja jeza, ker vodkai soldati vec drkajo kot streljajo…

  • sandi76 09:14 22.februar 2024.

    V normalnih državah bi bila tako dejanje kvečjemu kaznovano s kakšno globo, ampak v tej diktaturi pa se lahko zgodi, da jo bodo zaprli in poslali v Sibirijo na počitnice !