Magazin > VIP
49 ogledov

Tjaša Kokalj okoli poroke ne dela panike

Tjaša Kokalj mediaspeed
Tjaša Kokalj je, kar se tiče poroke, zelo skrivnostna. Iz nje nismo mogli izvleči nič več, kot samo to, da bo poroka še letos. Več pa nam je povedala o svoji poročni obleki.

Ob vprašanju, kako napreduje poroka, je Tjaša Kokalj za Žurnal24 v smehu povedala: "Ja, načrti super napredujejo!" Ob vsakem naslednjem vprašanju je ostala skrivnostna in se izogibala odgovorom: "Ja, poroka bo še letos, ne povem pa, kje, samo to, da bo v Sloveniji. Sicer okoli poroke ne delava nekega pompa in ne bova veliko objavljala, ker je bilo veliko pompa okoli zaroke in se nisva dobro počutila, ker nikoli nisva zasebnega življenja delila z javnostjo."

Ko pa je pogovor nanesel na poročno obleko, se je Tjaša sprostila in začela govoriti kot navita: "Obleka bo čipkasta. Čipka je bila kupljena na Tajskem, kjer sva bila na dopustu s Klemnom. V bistvu je tako, da sem želela imeti hkrati razkošno, po drugi strani pa elegantno obleko. Na obleki bo nekaj tudi snemljivega, ker želim v tej isti obleki tudi 'zažurati' in ker se ne želim počutiti ujete v tisti dolgi obleki. To je Maja naredila krasno!" in na naslednje vprašanje odgovorila: "Ne obleka še ni končana, bo pa kmalu."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.