Magazin > VIP
262 ogledov

Tjaša Kokalj se je poročila!

Tjaša Kokalj mediaspeed
Slovenska manekenka Tjaša Kokalj naj bi se v začetku meseca poročila s svojim Klemenom, s katerim sta v zvezi že več kot 10 let.

Tjaša Kokalj nam na vprašanja, kdaj bo poroka, kaj se dogaja in kako napreduje, ni želela prav nič povedati. Z nagajivim nasmeškom nam je povedala, da poroke ne bo komentirala.

Po poročanju revije Nova sta se Tjaša in njen dolgoletni fant Klemen poročila prvi vikend v juniju v Volčjem potoku. Ker sta si želela diskretnosti in čim manj 'pompa' okoli lepega dogodka, sta tudi svate prosila, da za medije ne dajejo izjav. „Sicer okoli poroke ne delava nekega pompa in ne bova veliko objavljala, ker je bilo veliko pompa okoli zaroke in se nisva dobro počutila, ker nikoli nisva zasebnega življenja delila z javnostjo." je za Žurnal24 povedala Tjaša.

Komentarjev 3
  • dragec 17:56 16.junij 2015.

    Zelo lep par - ko bi se hecali

  • 4krogci 16:33 16.junij 2015.

    10 let v vezi???? kaj ni z njim koncala zaradi nepremostlivih razlik in si potem najdla enga šugar dedija, katerega je po dobrem letu zapustila in zacela z enim mlajsim od sebe s katerim sta po pou leta skupnega zivljenja ...prikaži večja nacrtovala ze poroko, potem pa malo pred zacetkom zadnje sezone top4 se nazaj prvlekla h temu????

  • marabunta 12:03 16.junij 2015.

    zelo pametno, da ne komentiraš, zakaj bi nas pa morala zanimat tvoja poroka ???