Magazin > VIP
25 ogledov

Tjaša Kokalj zletela s ceste

teden mode fashion week Tjaša Kokalj Arhiv Fashion Week
Voditeljica in modna novinarka Tjaša Kokalj je imela včeraj na cesti neprijetno izkušnjo.

Ko se je Tjaša Kokalj včeraj zjutraj vozila k svoji frizerki Petri na Koroško, kateri je zvesta že vrsto let, je na cesti doživela manjši šok. Zaradi snežnih razmer, ki nam nagajajo že nekaj dni, jo je med vožnjo močno zaneslo, zaradi česar je zletela s ceste. A nekdanja misica nas je takoj pomirila in povedala, da je vse v najlepšem redu, dogodek pa je opisala zelo umirjeno, kot da ni bilo nič.

"Noge sem imela čisto mehke"

"Danes sem celo zletela s ceste, bravo jaz. Podrla sem tudi dva količka. Z mano in avtom je vse v redu, ampak sem se res ustrašila, noge sem imela čisto mehke," nam je razložila plavolaska in dodala, da se ji kaj takšnega še ni zgodilo. "Prvič sem izkusila, kako je, če ti avtomobil nenadzorovano zdrsi, ti pa ne moreš nič, razen tega, da čakaš na to, da se ustaviš. V bistvu sem po eni strani vesela te izkušnje, ker mi mami govori, da vozim prehitro. Vesela sem, da sem brez prask izkusila to."

Tjaša na srečo tudi ni potrebovala nobene pomoči in se je lahko odpeljala naprej do prvega počivališča, kjer je preverila, če je vse v redu. Se je pa v teh zimskih razmerah naučila še nekaj novega. "Vozila sem po omejitvah, ampak očitno je v takih razmerah še to prehitro."

Komentarjev 2
  • Žurnalček 10:13 30.januar 2014.

    Škoda da me ni blo zraven , ko je imela mehke noge !

  • Jaka.marinsek 10:08 30.januar 2014.

    Tjaška omejitve so za idealne pogoje. Če je na cesti sneg moraš hitrost prilagodit razmeram, ne?