Magazin > VIP
119 ogledov

Tjaša Perko: "Mislim, da bo z Rokom vse v redu"

Tjaša Perko Rok Perko Boštjan Ohnjec
Potem ko se je naš alpski smučar Rok Perko na treningu smuka na olimpijskih igrah med padcem poškodoval, je njegova žena optimistična, da bo lahko nastopil na tekmovanju.

Slovenski alpski smučar Rok Perko je hudo padel na tretjem treningu smuka na olimpijskih igrah v Sočiju. "Slišala sva se na hitro. Mislim, da bo vse v redu z njim. Kaj več informacij vam ne morem dati, ker tudi sama čakam. Je pa zelo optimističen, tako da mislim, da bo vse v redu," je povedala njegova žena Tjaša Perko, ki jo je padec zelo prestrašil.

Danes popoldne bo znano, ali bo Perko lahko nadaljeval treninge in nastopil na tekmovanjih ali pa se bo moral na žalost posloviti od olimpijskih iger. "Za vsakega športnika je hud udarec, če se olimpijske igre zanj končajo, saj so na štiri leta in so sanje vsakega športnika," je še povedala žena, ki tudi sama ostaja optimistična.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.