Magazin > VIP
36365 ogledov

Tjaša (Sanjski moški) za Čeglaja in njegovo nagajanje ne najde lepih besed

Tjaša Kramarič Voyo
Ne razume, zakaj to počne.

Gregor Čeglaj, nekdanji sanjski moški, je POP TV spet prekrižal načrte. Najprej je pred uradno predstavitvijo novega sanjskega moškega razkril njegovo ime, sedaj pa je sledilcem še zaupal, katera tri dekleta, ki so se potegovala za njegovo srce, bomo gledali tudi v novi sezoni. 

Po njegovih besedah bomo spet videli Pio Gavrič. "Očitno ji Instagram ne prinaša dovolj denarja, zato se je podala na lov za 22,50 € dnevnico. Pride do top 10, nato se zgodi bye bye," je zapisal ob njeni fotografiji. Med lepoticami naj bi bila tudi Tjaša Kramarič. "Je mislila, da bo ponovila lanski uspeh, žal izpade takoj. Blaž 1:0." Za Laro Mlaker pa je Gregor dejal: "Po letih se bosta glih ujela. To je pa tudi vse. Dokler mi ona govori, da je spoznala Roccota Siffredija, nimamo mi under 23 kaj iskati."

O tem, kaj Gregorja žene k razkrivanju POP TV-jevih skrivnosti, lahko le ugibamo. Tudi Tjaša pravi, da tega ne razume, je pa Gregorjeva "akcija" ni presenetila. "To, da je Gregor razkril naša imena, me ne preseneča, glede na to, da je tudi Blaževo. Ali do POP TV goji grozno zamero ali pa enostavno nima kaj drugega za početi v življenju, da se z novo sezono toliko obremenjuje ... Pravi, da je tako uspešen v ZDA, ampak še vedno se obremenjuje s stvarmi, ki se ga ne tičejo," je za Žurnal24 povedala Tjaša in dodala, da z Gregorjem že eno leto ni več v stikih. "Tako je tudi prav. Zanj nisem imela nikoli žaljive besede, videti pa je, da on za nikogar ne najde lepe. To ga ne bo nikamor pripeljalo ... sploh pa ne pri teh letih."

Komentarjev 3
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 15:03 25.julij 2022.

    Na te resničnostne šove se itak prijavljajo samo ljudje z nekimi osebnostnimi motnjami tako da potem taka obračunavanja navsezadnje niso nič čudnega. Kaj vse so nekateri pripravljeni narediti za medijsko prepoznavnost in nekaj everčkov. Ubogi na umu!

  • Svobodnež 14:55 25.julij 2022.

    A ta kepec še vedno dela zgago?

  • Avatar Keira_Wendt
    Keira_Wendt 12:15 25.julij 2022.

    Najboljša ponudba ... Google je za vsa spletna dela od doma plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša sestra je bila dva meseca brez dela, prejšnji mesec je bil njen ček d28537 dolarjev, tako da je delal doma ...prikaži več 3 ure dela na dan in zaslužil sčasoma lahko še večja ... Tako sem začel .......... >>>>>>>>>>> www.ordcash.com