Magazin > VIP
3892 ogledov

To bo z nagrado naredila letošnja zmagovalka Exatlona

Karolina Siročič Promocijski material
Marsikoga denarna nagrada kaj hitro premami v neracionalno potrošnjo, bo tako tudi pri letošnji zmagovalki Exatlona?

22-letna Karolina Siročič iz Ljubljane in 32-letni Marko Špiler iz Brežic sta konec novembra slavila v finalni oddaji resničnostnega šova Exatlon. Karolina nam je med pogovorom priznala, da še zdaj vsega skupaj ni dodobra dojela. "Ko sem stopila v Sloveniji iz letala, so bili občutki nepopisni," začne pripovedovati. "Tri mesece brez svojih ... je dolgo, srečna sem bila, ko sem jih ponovno zagledala." A najbolj izmed vseh je pogrešala svojo mamo, s katero sta še isti večer zapadli v resnično dolg pogovor. "Mamo so zanimale prav vse podrobnosti, ki so se mi zgodilo. Vse jo je zanimalo. Tudi mene je seveda zanimalo, kaj se je med mojo odsotnostjo dogajalo pri njej. Ko sem končno legla v posteljo, kar nisem mogla verjeti, da sem res v svoji postelji."

Karolina priznava, da na začetku šova ni niti pomislila na zmago. A zdaj, ko je zmagala, je vendarle že malo premišljevala, kaj bo napravila z denarjem. "Sem mlada, včasih sklepam neumne odločitve, zato sem se odločila, da najprej končam fakulteto, kasneje pa morda del denarja investiram v projekt, s katerim se nameravam ukvarjati po zaključku fakultete, a moram o tem še vseeno dodobra premisliti. Zagotovo pa bom mamo odpeljala na dopust, na kakšno malce bolj oddaljeno destinacijo."

Glede na to, da se je Karolina med šovom precej zbližala z Borisom, nas je zanimalo, ali sta se zdaj, ko sta oba že doma, morda tudi dobila. "Z Borisom sva se že prej poznala, zato je bilo prijateljstvo z njim najmočnejše. Nič resnega ni med nama. Na hitro sva se videla na letališču, kasneje na različnih prireditvah, kamor smo tekmovalci povabljeni, a sama se po zaključku šova nisva sestala."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.