Magazin > VIP
429 ogledov

To dekle je zamenjalo Iris Mulej

Črt Slavec Tea Košnjek Facebook Črt Slavec
Potem ko sta pred očmi medijev končala svojo dolgoletno zvezo, je Črt Slavec zdaj pokazal svoje novo dekle, ki je nasledilo Iris Mulej.

Črt Slavec je sveže zaljubljen v mlado Teo Košnjek, ki jo je že ponosno pokazal na svojem Facebook profilu, skupaj pa sta se udeležila tudi tedna mode pretekli teden, kjer so Črtu sprva pripisali njeno prijateljico. In kaj nam je do zdaj uspelo izvedeti o novi izbranki nekdanjega fanta Iris Mulej? Črt in Tea sta se spoznala avgusta na predstavitvi kandidatk za miss Universe Slovenije, kamor je Tea prišla spodbujat svojo prijateljico Natašo. Simpatični fotograf in trener nam je zaupal, da takrat še nista postala par, se je pa to zgodilo pred dvema tednoma, je razkril.

Iris je vesela zanj

Zaupal nam je tudi, da je Tea stara 23 let, da je študentka, ter da njegovo prepoznavnost dobro prenaša. "To je šok za vsakega človeka, ampak Tea je tako zrela, da se da z njo pogovorit in ni neke drame." Drame pa ne bo tudi zato, ker ne bosta imela razmerja na daljavo, saj Črt ne živi več v Nemčiji, kar je bil sicer tudi eden od razlogov za konec zveze z Iris. Nazaj v Slovenijo je prišel, ker hoče dokončati diplomo, na sever pa se bo vseeno redno vračal, ko bo na vrsti kakšen projekt. "Tja hodim dvakrat, trikrat na mesec, načeloma sem pa tukaj. Vsaj do novega leta, potem se bom pa še odločil," pravi.

Kaj pa na njegovo novo poreče Iris? Črt nam je pojasnil, da sta se razšla v zelo prijateljskih odnosih, ter da njegovo novo zvezo podpira. "Vesela je, da sem našel takšno v redu punco, vesela je zame. Midva drug drugemu želiva le najboljše, nisva se skregala, kot je to običajna praksa v Sloveniji."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.