Magazin > VIP
435 ogledov

To je Avdićeva seksi sestra

iris avdić Mediaspeed.net
Radijski in televizijski voditelj Denis Avdić se lahko pohvali z lepo sestrico.

Iris Avdić si očitno želi kariere v soju luči. Mlada Kamničanka se je lani udeležila izbora Miss Earth Slovenije, letos pa je svojo lepoto na ogled postavila na izboru Miss Koper. Čeprav ni zmagala, lento najlepše so tokrat nadeli 17-letni dijakinji Srednje zdravstvene šole Izola, Koprčanki Niki Vivoda, se je o Iris pisalo več kot o zmagovalki.

Njen slavni brat ji je na tekmovanju za Miss Earth sicer priskočil na pomoč – kot je znano, ji je napisal šalo, s katero je nasmejala žirijo – nad njenimi napol golimi fotografijami pa ni najbolj navdušen. "Kaj pa vem ... meni osebno tole ni všeč ... rad imam svojo sestro in ji želim vse najboljše in upam, da nekoč sreča fotografa in ekipo, ki jo bo predstavila kot žensko v vsej svoji lepoti ... tamala tole v novicah ni ravno najboljš ampak ne sikiraj se BIĆE BOLJE ... voli te tvoj braco,“ je pred tremi leti, ko se je dvajsetletnica prvič razgalila, zapisal na Facebooku.

Od njega smo želeli izvedeti, kako sedaj gleda na medijsko kariero svoje sestre, a se na naš klic ni odzval.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.