Magazin > VIP
73 ogledov

To je Avdićevo opravičilo Iris Mulej

Iris Mulej Anže Petkovšek
Potem ko je Iris Mulej sporočila, da se ji mora Denis Avdić za neprimeren komentar opravičiti, sicer bo sledila tožba, je Denis storil, kar je zahtevala od njega.

Po komentarju "A bi kdo rabljeno plastično igračko za krajšanje prostega časa? Berem, da je Iris Mulej samska", ki ga je Denis Avdić zapisal na svoji strani na Facebooku po tem, ko se je razvedelo, da sta se Iris in Črt razšla, se je lepotička odločila ukrepati prek odvetnika. Ta je Denisu poslal zahtevek o opravičilu in opomin pred tožbo, kar je očitno učinkovalo.

Denis je včeraj popoldne na Facebooku zapisal sledeče: "Politiki v službi naroda morajo na svoj račun prenesti veliko več. Čeprav nimam osebno proti nobenemu nič. Nikoli pri meni ne gre za osebno žaljenje, gre samo za foro. Valič je na Viktorjih zame dejal, da je bila edina slovenska stvar v meni mogoče Mark Žitnik. Ne gre za osebno žaljenje, ampak za foro. Tisti, ki ste videli Udar po moško, veste, za kaj gre. Žal mi je, da je zapis tako zelo prizadel Iris Mulej." Komik je po tem tudi izbrisal zapis, s katerim je užalil nekdanjo miss.

Komentarjev 15
  • JellyFish 11:31 10.julij 2013.

    hahaha, kak moraš bit ti zagrenjen...ljudje, ki se ne znajo pošalit na svoj račun, ne štekajo humorja. Glede na to, da je Iris BAJE, med bolj inteligentnimi misicami, bi lahko dodala res eno krepko šalo na njegov račun in bi ...prikaži več Avdiću zaprla usta. Da pokličeš odvetnika, pa res ne rabiš IQja 120.:D:D lp

  • vili.manili 08:33 09.julij 2013.

    Ja kje si pa ti to gledal? Nickelodeon?

  • vili.manili 08:33 09.julij 2013.

    Očitno nimaš pojma, kdo so komiki in kaj počnejo. Veš, vaš vaški župnik v bistvu ni dober komik.