Magazin > VIP
94 ogledov

'To je bil pravi rop'

Hiša Rebeke Dremelj v Brezini pri Brežicah Žurnal24 main
Včeraj med 17. in 22. uro zvečer so v Brezini oropali hišo Rebeke Dremelj. Rebeke v času ropa ni bilo doma, nastala je velika materialna škoda.
Rebekina piarovka Nataša Prodan Miani je za zurnal24.si povedala, da je v tistem času ni bilo doma, tako da ni utrpela fizičnih posledic. Roparji so vdrli skozi balkonska vrata, razbili stekla na vratih in oknu, premetali vse predale, ukradli večjo količino denarja: v kunah, evrih, markah, prenosni računalnik, kartice in rezervne ključe.

Alarmni sistem je bil na poti
Roparjem je podvig uspel tudi zaradi nedelujočega alarmnega sistema. Rebeka ima premoženje in hišo zavarovano, vendar alarmni sistem ni deloval, zato tudi sosedje niso ničesar opazili. "Alarmni sistem je vgrajen, vendar še ni bil priklopljen. V nekaj dneh bi ga morali priklopiti," je pojasnila Nataša.

Storilcev še niso prijeli
Danes so forenziki opravili hišno preiskavo in odvzeli prstne odtise, tako da preiskava še poteka. Na naše vprašanje, ali Rebeka koga sumi, je Nataša odvrnila: "Ne, to je bil čisto pravi rop."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.