Magazin > VIP
135 ogledov

To je Drag Queen 2016

Drag Queen 2016
1/4
Petra Švajger
Razglasili so zmagovalko tekmovanja Slovenia's Next Best Drag 2016.

V ljubljanskem klubu K4 je bila okronana nova kraljica šova in glamurozne preobleke – Slovenia's Next Best Drag 2016. Tekmovanje je povezoval Emi Nikočević, v strokovni žiriji pa so sedeli voditeljica Manja Plešnar, modni oblikovalec Joel Loyo, vremenarka in radijska voditeljica Jana Morel, igralec Uroš Smolej in predstavnica kluba K4 Lejla Kekič

Zmagovalko sta izbrala strokovna žirija in občinstvo. Največ glasov je prejela Alice 'D, ki je poleg žlahtnega naziva prejela tudi 1000 evrov, oblikovalec Joel Loyo pa ji bo ukrojil novo obleko za prihodnje nastope. 

"Za mano so štirje meseci napornih priprav in britja nog – in zdaj je tega konec," se je ob prevzemu tiare pošalila evforična zmagovalka. "Kot drag queen sem začel nastopati letos, vedel sem, da lahko skozi šov razvijem nekatere svoje talente in od prvega izbora naprej sem čutil, da lahko zmagam. A v finalu sem imel resno konkurenco, saj so tudi ostali tekmovalci dobro dodelali nastope in pripravili dober šov. Oder je moj dom, uživam na njem in če bom odslej lahko nastopal tudi kot drag queen, se bom z veseljem odzval povabilom."

Prva spremljevalka oz. 1st Drag Princess je drzna Chantall Cavalli, priznanje za 2nd Drag Princess pa je prejela razigrana Ami Queen, kateri je čudovito obleko za finalni nastop ukrojil modni tandem Erik Maj Potočnik ter Matjaž Plošinjak (MEM Couture).

 

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.