Magazin > VIP
1121 ogledov

To je fant Sare Isaković

Sara Isaković je športno kariero obesila na klin, kar je verjetno vsaj malce razveselilo njenega fanta, za katerega bo sedaj imela več časa.

sara isakovič | Avtor: Facebook Facebook
Sara Isaković, ki se je po 26 letih poslovila od športne kariere, o svoji zasebnosti ne govori, a razvedelo se je, da je njeno srce oddano. Osvojil ga je tunizijski plavalec Oussamo Mellouli, dvakratni svetovni prvak in olimpijski zmagovalec. Po pisanju Story je Sara na družbenih omrežjih zapisala, da je našla moškega svojega življenja.

Naša lepotička pa ni le izjemna športnica, ampak tudi študentka. Je namreč diplomantka ameriške univerze Berkeley, svojo študijsko pot pa želi nadaljevati v Dubaju, kjer živi njena družina. "V ZDA sem se veliko naučila, delala sem v enem od najboljših laboratorijev v San Diegu, kjer smo preučevali možgane vrhunskih športnikov. Ta nevroznanost in nevropsihologija se bosta vedno bolj razvijali. /.../ Zelo pomembno se mi zdi, da se v športu bolj razume smer nevropsihologije in psihologije – kako prenašaš stres in kako se v takih situacijah pripraviti na optimalen nastop. Nekateri športniki imajo velik potencial, na treningih so izredno pridni, a v trenutkih, ko morajo to pokazati, zatajijo. Kako pomagati takim športnikom, to bo moja pot,“ je za omenjeno revijo povedala Sara, ki se veseli, da bo po tolikem času spet s svojo družino.

Komentarjev 4
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 23:28 23.avgust 2014.

    verjetn ji je tud zato zakašljal pri plavanju

  • jaki 15:09 23.avgust 2014.

    Čakmal bebček, gdč. Sara Isaković Slovenka?

  • markus 11:43 23.avgust 2014.

    Ljubezen ne pozna meja, vendar pa se utegne zaplesti, ker je on musliman. Drugače pa vso srečo želim. Nekoliko neumno pa je, da je zaradi njega v bistvu končala s kariero.