Magazin > VIP
18 ogledov

To je Jennifer!

Jennifer Aniston se raje prepušča športu in zdravi prehrani, to je zanjo recept Žurnal24 main
Ljubezen med igralko Jennifer Aniston in Johnom Mayerjem še vedno cveti. Celo tako zelo, da jo je John že predstavil svojemu bratu.

Ko so mediji parček zalotili ob odhodu iz enega od newyorških hotelov, si niso mislili, da je šlo za kaj več kot večerjo. A izkazalo se je, da so se motili.

Na večerjo je prišel tudi Johnov mlajši brat s svojo spremljevalko, pridružil pa se jim je še en skupni prijatelj. Jennifer je bila vidno živčna, John pa jo je s stiski rok in nasmehi poskušal miriti. Ne dvomimo, da se je večerja dobro končala, saj sta golobčka še vedno srečna skupaj.

O njunem razmerju se je začelo pisati konec aprila, ko so ju fotografi zalotili med kosilom in nato še večerjo. Par, ki ima skupno prijateljico Sherly Crow, se je odpravil tudi na oddih v Miami. Vmes so se pojavile govorice o koncu, ko so Johna zalotili z neznano blondinko. A kot kaže, ni šlo za nič resnega. Jennifer upa, da bo po ločitvi od Brada Pitta in koncu zveze z Vinceom Vaughnom John pravi.

Vincea skrbi
Nad zvezo pa ni navdušen Vince Vaughn. Jennifer naj bi celo poklical in ji dejal, da jo John le izkorišča, da bi si ustvaril ime. Vince je prepričan, da John medijem sporoča, kje se z Jennifer gibljeta, da bi lahko ti dobili boljše slike. Jennifer naj bi vse to zgolj nasmejalo, svojemu nekdanjemu partnerju pa naj bi svetovala, naj ne bere časopisov, saj bo drugače dobil srčni napad.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.