Magazin > VIP
337 ogledov

To je Michael Jackson hotel početi z Melanio

Melania Trump Profimedias
Melania Trump je v enem zadnjih intervjujev razkrila žgečkljivi predlog pokojnega pevca Michaela Jacksona.

Melania Trump je za revijo Dujour razkrila podrobnosti njenega srečanja s pevcem Michaelom Jacksonom. "Spoznala sem ga v newyorškem hotelu Pierre. Skupaj smo večerjali, po večerji pa se je pogovor preselil na eno od zof. Moj mož je šel v sosednji prostor, kjer so bile razstavljene umetnine. Michael se je nagnil k meni in rekel, 'Ko se Trump vrne, se začniva poljubljati, da bo ljubosumen.'" Trumpova pravi, da se nista začela poljubljati, ampak padla v gromek smeh. 

Lepotica je povedala, da jo v medijih napačno predstavljajo kot zadržano osebo. Kot pravi, dobro ve, kaj hoče. Slava ji ne pomeni nič. "Imam svoje življenje. Vsak dan peljem sina v šolo in ga grem iskat. Ne iščem pozornosti. Nisem ena tistih, ki kličejo paparace," je povedala in dodala, da se pri prijateljih drži načela kvalitete in ne kvantitete. 

Priznala je,  da so ji všeč lepe stvari, zato je bila njena izkušnja med kampanjo v Iowi "zabavna". "Stanovali smo v hotelu. Bil je čist. Mislim, da je bil Holiday Inn. Te stvari delaš na zabaven način. Mož me pozna in ve, kakšna sem. Rada imam lepe stvari. Uživam življenje. Kamor potujemo je zabavno. Nimajo povsod hotelov s petimi zvezdicami, ampak se pač prilagodiš." 

Komentarjev 1
  • marabunta 22:23 20.maj 2016.

    ja revica, če nima hotela s petimi zvezdicami, se mora pa prilagajat...grozno, grozno,