Magazin > VIP
211 ogledov

To je moški, ki je vozil usodni avto

Roger Rodas Facebook
Kdo je Roger Rodas, moški, ki je vozil avto, v katerem je umrl igralec Paul Walker.

Roger Rodas in Paul Walker sta bila dobra prijatelja. "Roger in Paul sta svoji družini ljubila bolj kot vse na svetu in sta jih vedno postavila pred posel. Na stvari sta gledala podobno, zato sta se tudi tako dobro razumela. Bila sta prava prijatelja, ki sta imela enake interese in delila enake cilje," je povedal vir.

Roger je bil uspešen poslovnež. Dvajset let je delal kot svetovalec direktorja pri banki Bank of America/Merrill Lynch. S področja financ je diplomiral na univerzi v Kaliforniji in pridobil številne certifikate poslovne šole Wharton.

Velik dobrodelnik. Roger je sodeloval s številnimi dobrodelnimi organizacijami iz južne Kalifornije in latinske Amerike. Bil je ustanovitelj fundacije Reach Out Worldwide, katere člani so profesionalci za prvo pomoč, kot so zdravniki, sestre, gasilci in ostali, ki pomagajo ob naravnih nesrečah po vsem svetu. Dejaven pa je bil tudi pri organizaciji The Asomugha Foundation, fundaciji moža igralke Kerry Washington.

Z Walkerjem sta delila ljubezen do avtomobilov. Walker naj bi Rogerja spoznal v enemu izmed kalifornijskih dirkaških klubov, v pogovor pa sta se zapletla, ko je igralec opazil, da Rodas vozi porscheja GT3, ki ga je nekoč vozil tudi sam. Kmalu sta v dirkah tekmovala skupaj, z dvema profesionalnima voznikoma sta se udeležila celo 25 urne dirke v Thunder Hillu.

Bila sta solastnika trgovine z avtomobili, narejenimi po meri. O trgovini Always Evolving v Santa Clariti je Walker aprila povedal: "Imam trgovino AE Performance, kjer se pripravljamo za dirko v Valenciji. Solastniki so prijatelji, s katerimi skupaj tekmujemo. Praktično gre za družinski posel. Združili smo ljudje z različnih ekonomskih ozadji, a dobro je, kar vsak dobi svoj kos pogače. Eric Davis, Roger Rodas, Rich Taylor in Casey Adamo so zelo priročni vpleteni."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.