Magazin > VIP
35 ogledov

To je moški, ki je zakrivil Adeline pesmi

Slinky Winfield twitter.com
Odkrili so moškega, ki se mu svet lahko zahvali za Adelin album 21.

Adele je identiteto moškega, ki ji je zlomil srce in s tem zakrivil najbolj prodajan britanski album tega stoletja 21, spretno skrivala.

A novinarji časnika The New York Post so ga odkrili. Ime mu je Slinky Winfield, star je 25 let, ukvarja pa se z glasbo in igranjem. "Adele o zasebnosti ne govori, a vsi vedo, da je Slinky tisti, ki je navdihnil album 21," je razložil pevkin prijatelj in dodal: "Slinky je zelo postaven. Ima lepo telo in zelo rad nosi telovnike, ki njegovo postavo še dodatno poudarijo. Njegovi lasje me spominjajo na Jimija Hendrixa – zelo divji."

Vir je še izdal, da je bil Slinky del Adelinega kroga prijateljev. "Nič čudnega, da je bil Adele všeč. Zelo popularen fant, duša vsake zabave. Pa še glasbenik je."

Še vedno pa ni znano, kdo je moški, ki je navdihnil Adelin prvi album 19. Zagotovo pa gre za nekoga, ki ne pozna slabe vesti. Ko je izvedel, da so njene pesmi postale hit, je od nje namreč zahteval denar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.