Magazin > VIP
30009 ogledov

To je najbolj osovražen tekmovalec letošnje Kmetije

Kmetija Voyo
Čeprav je dobil priložnost, da popravi napake in se pokaže v boljši luči, tega ni storil.

Primat najbolj osovraženega kmeta letošnje Kmetije je brez prave konkurence osvojil Denis Kunštek iz Rogatca, ki se je s svojim laganjem praktično vsem udeležencem letošnje sezone resničnostnega šova Kmetija dodobra zameril. Zanimalo nas je, kaj o njem menijo tekmovalke, ki so z njim imele največ preglavic. Za zurnal24.si so povedale:

Danijela Medenjak:
Denis je oseba, ki je mentalno nestabilna. Vsakega dejanja, ki ga je storil, se kasneje ni spominjal. Najlažje se je skrivati za svojimi dejanji, drugi pa smo bili prikazani, kot da smo do njega kruti in je on največja žrtev. Naučiti se bo moral stati za svojimi besedami in dejanji. Ne zamerim mu njegove odločitve, vendar me je jezilo, da je še vedno lagal, zavajal in hinavil. S tem zagotovo ne bo dosegel priljubljenosti, ki si je želi. Želim mu vse najlepše v življenju in da osebnostno zraste. Iz napak se vsi učimo.

Monika Sotenšek:
Denis je zame navaden bedak brez hrbtenice. Vsak ima svojega favorita, a ne moreš štirim ljudem pogledati v oči in lagati. Lahko bi takoj povedal, da bo dal glas Aljažu in bi se lahko Neli pripravila na boj. Vsi delamo napake, a on jih je naredil preveč. Imel je možnost to popraviti, a jih ni. Lahko bi bil vsaj iskren.

Maja Triler:
Moje mnenje se o njem ni spremenilo, zame je podlasica, oseba brez značaja. S takšnimi osebami se privatno ne družim in se nimam namena. V primeru, če se kdaj srečava, bom šla gladko mimo njega. Človek nima hrbtenice, svojega jaza in niti ni vedel, kaj počne na Kmetiji, kakšno igro igra, je pa vedel, kako prizadeti drugega. Danijelo je kar dvakrat. Žal zanj nimam lepih besed. Vsakomur privoščim dobro, njemu žal ne. Pokazal je, kakšen je in verjamem, da je takšen tudi privatno.

Denis dogajanja na Kmetiji ni želel komentirati, v finalni oddaji pa je v svoj zagovor, na veliko začudenje preostalih tekmovalcev, dejal, da se ni z nikomer prepiral, da je poskušal biti nevtralen ter da se je poskušal prilagoditi ostalim. Natalija ga je ob tem opomnila, da je dejansko lagal vsem okoli sebe, kar so mu vsi kar pošteno zamerili. A ga to žal ni izučilo in je tudi po povratku na Kmetijo nadaljeval enako. Danijela je nato povedala, da ji je Denis v opravičilo rekel, da obžaluje svojo odločitev, a se je kasneje na Natalijino vprašanje, ali je to res, Denis ponovno izgovoril, češ da se tega ne spomni, s čimer je pri sotekmovalcih sprožil zgolj še posmeh.

Komentarjev 3
  • Pierre 15:03 15.december 2022.

    Sami pacienti na tej kmetiji, itak večina za psihiatra....

  • Ender3 13:24 15.december 2022.

    Res nimate, kaj bolj bednega pisati in objavljati..Naj se jih POPtv nekam zatakne...

  • Svobodnež 09:43 15.december 2022.

    Tale Denis se je večkrat pokazal, da je oseba, kateri se je bolje na daleč ogniti. Zdi se mi, da je notorični lažnivec brez ščepca morale in samospoštovanja.