Magazin > VIP
63 ogledov

To je najbolj seksi igralec na svetu?

Tom Hiddleston
1/2
FameFlynet
Bralci revije Total Film so izbrali najbolj seksi zvezdnike, ki jih lahko zadnje čase občudujemo na velikih platnih.

Po mnenju 25 tisoč bralcev, ki so sodelovali pri anketi Najbolj seksi igralke in igralci ta hip, si prvo mesto najbolj zaslužita Tom Hiddleston in Jennifer Lawrence. Prvega smo lahko videli v filmu Thor in Maščevalci, Jennifer pa v komediji Silver Linings Playbook in Igrah lakote. Tom je tako gladko premagal "somrakovega" žrebca Roberta Pattinsona ter Ryana Goslinga, Jennifer pa je po mnenju bralcev bolj seksi od Scarlett Johansson in Kristen Stewart. Tom je ob zmagi povedal: "Hvala, dame! Ste ženske z nezmotljivim okusom za stil. Res veste, kako moškemu polepšati dan!"

Lestvica najbolj seksi igralcev in igralk je med drugim vključevala Benedicta Cumberbatcha, ki je pristal na četrtem mestu, in Richarda Armitagea, ki je zasedel peto mesto. Med dekleti se je na četrto mesto zavihtela Emma Stone, sledijo pa ji Mila Kunis, Emma Watson, Anne Hathaway in druge.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.