Magazin > VIP
65 ogledov

To je najbolj seksi moški na svetu

Channing Tatum
1/4
Reuters
Ameriška revija People vsako leto izbere najbolj seksi moškega na svetu in tokrat je ta naziv pripadel igralcu Channingu Tatumu.

Zvezdnik filma Vroči Mike je pred kratkim izvedel, da ga je priljubljena revija People okronala za najbolj seksi moškega na svetu. Priznal je, da ga je naziv šokiral in da je sprva pomislil, da se šalijo. "Nisem jih vzel resno. Ko sem izvedel, sva z Jenno (ženo, op. p.) ravno umivala svoje pse, in ko sem ji povedal, me je samo pogledala in rekla: 'Kaj?'," je o prvi reakciji povedal Channing in dodal, da ga žena zdaj kliče po nazivu in ne po imenu. "Zdaj me kliče Najbolj seksi moški na svetu. Kdo bi ji lahko zameril?"

Sicer pa je Jenna, ki je eno leto mlajša od svojega soproga, povedala, da ima Channing veliko več kot zapeljiv videz: "Ljudje ga poznajo kot zabavnega in seksi, a ne poznajo njegove čustvene strani, in kako duhovno odprt je. Je zelo dobrosrčen."

Pred 32-letnim Channingom so naziv najbolj seksi moškega nosili še Bradley Cooper, Ryan Reynolds, Johnny Depp, Hugh Jackman, Matt Damon, George Clooney in mnogi drugi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.