Magazin > VIP
1735 ogledov

To je najbolj smešen prizor v zgodovini serij

Samo bedaki in konji PrtSc
Televizijsko serijo smo lahko vrsto let spremljali tudi slovenski gledalci.

Po mnenju Britancev si je naziv najbolj smešen prizor vseh časov prislužil prizor iz televizijske serije Samo bedaki in konji, ki smo jo lahko vrsto let spremljali tudi pri nas. Slavni prizor prikazuje, kako Del Boy, ki ga igra David Jason, pade skozi odprt bar. Medtem ko sta s prijateljem Triggerjem, ki ga igra Roger Lloyd-Pack, v pivnici popivala in opazovala gospe, je namreč natakar dvignil polico med točilnim pultom in steno, da je lahko odšel izza točilnega pulta, Del Boy tega ni opazil in sledil je padec. Prijatelj Trigger njegovega padca sploh ni opazil in to je po mnenju Britancev najbolj smešen prizor v zgodovini TV serij. Raziskava, ki jo je izvedel TV kanal Gold, je sočasno tudi razkrila, da je serija Samo bedaki in konji tudi najljubša serija v Veliki Britaniji, Del Boy pa velja za najbolj priljubljen lik v tej seriji.

Posnetih je bilo sedem sezon, predvajala pa se je med letoma 1981 in 1991. Kasneje so občasno predvajali t. i. božične epizode. Prva epizoda je bila predvajana 8. septembra 1981, torej pred več kot 40 leti.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.