Magazin > VIP
4777 ogledov

To je naredil konj, ko je videl Buda Spencerja

bud spencer Profimedia
Bud Spencer bi 31. oktobra praznoval 90 let.

27. junija 2016 se je poslovila italijanska filmska legenda Bud Spencer, ki je v zasebnem življenju in tudi med snemanjem filmov veliko doživel. V Nemčiji, kjer je bil izredno popularen, so igralcu v čast v kinih zavrteli še neobjavljen material iz dokumentarnega filma režiserja Karla-Martina Polda, Sie nannten ihn Spencer.

V filmu je Bud med drugim razkril, katero je bilo njegovo najbolj nevarno snemanje.  "Med snemanjem filma Šerif v dolini Nila sem moral oblečen skočiti v Nil, ki je bil poln krokodilov. Vseeno sem skočil. Poleg mene so se peljali varnostniki s puškami. Takoj, ko se je pokazal krokodil, so začeli streljati,“ je povedal igralec, ki so mu med dotičnim snemanjem nad glavo letele krogle.

Bud pa je svojo srečo nekajkrat izzival tudi sam. Med snemanjem v Južni Ameriki se je usedel v majhno letalo, čeprav ni imel dovoljenja, in vzletel. Njegov pristanek je bil trd … "Producenta je skoraj zadela kap. Malo je manjkalo in naredil bi samomor. Strah ga je bilo zame, še bolj pa ga je bilo strah za film.“

Spencer pa je režiserju zaupal tudi anekdoto s konjem. "Konj takoj ve, ali zna nekdo jezditi ali ne. Že prvi dan sem sedel nanj. Takrat sem tehtal 150 kilogramov. Ko me je konj naslednji dan zagledal, se je ulegel na tla in se pretvarjal, da je mrtev.“
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.