Magazin > VIP
5182 ogledov

To je nova ljubljenka interneta! Prava junakinja!

tinder swindler Profimedia
Ste že gledali dokumentarni film The Tinder Swindler?

Netflix ima nov hit. Gre za dokumentarni film The Tinder Swindler, ki govori o Izraelcu Shimonu Hayutu, ki je preko aplikacije za zmenkarije, Tinder, spoznaval ženske in jih s prevaro olajšal za več kot deset milijonov. Hayut jih je vabil na drage zmenke, da bi pridobil njihovo zaupanje, nato pa jih je z dodelanim načrtom prepričal v to, da mu posodijo denar, ki ga žrtve, nekatere so zanj najemale kredite, nikoli več niso videle. Tri opeharjene ženske so združile moči in ga pomagale pripeljati pred roko pravice. Ena od njih je Ayleen, ki je navdušila splet. O svoji novi ljubezni je videla članek in takoj sklenila, da se mu maščuje. Ko jo je prevarant prosil za denar, ga je prepričala, naj ji izroči svoja draga oblačila in obljubila, da bo dobil denar, ko bo stvari prodala. Oblačila je res prodala, denar pa obdržala in si tako povrnila vsaj del stroškov. Ona je bila tudi tista, ki je ugotovila, na katerem letalu je prevarant, in pravi čas obvestila policijo.

"Ti si moja dušna žival za maščevanje,“ je zapisal komentator na Twitterju, nekdo drug pa je dodal, da je nad rjavolasko tako navdušen, da si je še enkrat ogledal del filma, ki govori o njej. "Ikona je, legenda,“ je še dodal. 

Komentarjev 1
  • Elda_Salgado 12:20 09.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎