Magazin > VIP
5396 ogledov

To je nova miss Slovenije

Miss Slovenije 2022 facebook
Prireditev je očitno izgubila glamuroznost in medijsko zanimivost.

Včeraj so v Braslovčah izbrali novo miss Slovenije 2022. Če ste tudi vi za to izvedeli šele sedaj, niste edini, saj je od nekdaj glamurozne in medijsko podprte prireditve ostalo nekaj, česar pred leti verjetno nobeden ne bi pričakoval. Prireditev je potekala brez večje medijske podpore, kot bi jo za tovrstno prireditev pričakovali, pa tudi prenosa po televiziji že nekaj let ni več. Organizatorji so izbor tokrat prenašali le preko Youtube kanala. Kakorkoli že, včeraj so med 16 finalistkami izbrali novo miss Slovenije, miss Slovenije 2022. Laskavi naslov si je prislužila Vida Milivojša, prva spremljevalka letošnje miss je postala Hana Klaut, druga spremljevalka pa je postala Talifa Sofija Komel.

Med prireditvijo je malce presenetila tudi izjava Jelke Verk, lastnice licence Miss Slovenije za Miss sveta in vodje projekta, ki je za Slovenske novice povedala: "V želji, da bi ohranila dostojanstvo deklet, sem pri našem projektu Miss Slovenije tudi sama sprejela nekaj za nekatere morda precej skrajnih odločitev in na finalni prireditvi črtala izhod v kopalkah, saj ne želim, da ljudje na dekleta gledajo kot na kos mesa."

Vida Milivojša | Avtor: facebook facebook

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.