Magazin > VIP
623 ogledov

To je novi izziv Gašperja Riflja

Gašper Rifelj Promocijski material
Nepričakovani klic mu je spremenil dnevno rutino.

Gašper Rifelj se je spet pojavil na televizijskih zaslonih, a tokrat v malce drugačni vlogi. Če smo ga bili prej navajeni spremljati kot glasbenika ali kot udeleženca resničnostnega šova, nas je tokrat presenetil v vlogi televizijskega voditelja na TV Veseljak. Zanimalo nas je, zakaj se je odločil za ta korak in ali se je pri njem zaradi tega kaj spremenilo.

Za zurnal24.si je povedal: "Pred dobrim mesecem sem prejel klic produkcijske ekipe, če bi bil pripravljen sprejeti vlogo sovoditelja Jutranje budnice z Darjo Gajšek na televiziji TV Veseljak. Najprej me je preletela misel, če bom to lahko časovno uskladil z vsemi preostalimi zadevami. A glede na to, da je bilo govora o jutranjem in dopoldanskemu času, sem to lahko vključil v svoj urnik. Po navadi sem vstajal ob 7:30 in peljal sina v vrtec, zdaj vstanem mnogo prej, ob 4:30."

Čeprav je Gašper nastopanja kot glasbenik vajen in mu tudi vodenje ni tuje, je bilo na začetku prisotnega nekaj dodatnega adrenalina. "Lahko povem, da sem bil presenetljivo sproščen, nisem čutil treme, saj za vsem stoji prekrasna ekipa in preprosto povedano, se veselim tega dela." Poleg nove voditeljske vloge se Gašper v tem času veseli predvsem tega, da bo veseli december lahko ponovno potekal tako kot mora, brez omejitev. Kot glasbenik se še prav posebno veseli izdaje svojega prvega glasbenega albuma, ki ga je že izdal.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.