Magazin > VIP
13257 ogledov

To je o Shakiri in Piquéju "zblebetal" bivši pevkine sestre

Shakira Pique Profimedia
Nesoglasja med Shakiro in Piquéjem se niso začela zaradi nezvestobe, ampak ...

Junija sta pevka Shakira in nogometaš Gerard Piqué potrdila govorice, da se razhajata. Zvezdnica naj bi svojega soproga, s katerim je bila v zvezi 11 let, zasačila z drugo. Da ji je nezvest, se sicer šušlja že od leta 2017, pevka pa naj bi najela zasebnega preiskovalca, ki ji je priskrbel dokaze, ki so ji strli srce.

Po objavi izjave za javnost naj bi Shakira sredi ulice doživela napad panike, razhod pa je očitno močno prizadel tudi sinova para, še zlasti 9-letnega Milana. Takole ga je morala zvezdnica pred kratkim tolažiti. 

Nekdanji partner ene od Shakirinih sester, Roberto Garcia, pa je sedaj medijem zaupal še nekaj podrobnosti. Pravi, da so se težave para začele zaradi denarja. Nogometaš naj bi Shakiro prosil za denar, ki ga je želel vložiti v svoje posle, a Shakire ni mogel prepričati. Pevka je poslušala svoje starše, ki so ji svetovali, naj mu ne zaupa. Še bolj šokantna pa je njegova izjava o Shakirinih namerah. "Shakira je nanj vrgla oko, ker ji je bila všeč misel, da bi bil oče njenih otrok. Vedela je, da se z njim nikoli ne bo poročila."

Par se je spoznal med snemanjem spota za pesem 'Waka Waka'.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.