Magazin > VIP
4155 ogledov

To je pravi razlog, da sta se Meghan in Harry spravila nad monarhijo

princ harry, meghan markel
Zaradi Charlesa besna na vse?

Prestolonaslednik Charles naj bi dal vsem še pred rojstvom vnuka Archieja vedeti, da sin zakoncev Sussex nikoli ne bo dobil naziva princ. Kot poroča The Sun, mnogi verjamejo, da sta se Meghan in Harry ravno zaradi te odločitve obrnila proti monarhiji.

Kot vnuk kralja, bi Archieju pripadal kraljevi naziv, a Charles želi zmanjšati število članov, ki bodo predstavljali dvor, da bi zmanjšal stroške. Javnost se namreč že leta pritožuje nad rastočimi stroški monarhije. 

Kot poroča Mail on Sunday, naj bi Charles sinu in njegovi ženi razložil, da bo spremenil pravne dokumente, da bi zagotovil, da Archie ne bo dobil naziva. Odločitev naj bi padla po večmesečnih dogovarjanjih in sprožila vojno med Harryjem in njegovimi sorodniki. 

Harry in Meghan sta to temo načela že med intervjujem z Oprah, v katerem sta potožila, da je bila Archieju zaradi te odločitve odvzeta tudi pravica do varovanja. 

Harry se bo že zelo kmalu vrnil na Otok, saj bodo 1. julija razkrili kip v spomin princesi Diani. Sun poroča, da trenutno še ni načrtov, da bi se Harry srečal z očetom, ki bo ta dogodek prepustil sinovoma in se umaknil na Škotsko. 

Komentarjev 1
  • Yanez 12:30 21.junij 2021.

    Monarhija hoče na vsak način preprečiti, da bi imel tisti z modro krvjo pretemno polt...