Magazin > VIP
93 ogledov

To je prva poročna fotografija!

Andrea Casiraghi, Tatiana Santo Domingo Reuters
Na dan so pricurljale prve fotografije s poroke najstarejšega sina monaške princese Caroline.

Andrea Casiraghi, najstarejši sin princese Caroline, je v soboto večno zvestobo obljubil 29-letni Tatiani Santo Domingo. O slavju in ceremoniji ni veliko znanega, saj se je monaški dvor zavil v molk. Na srečo pa so bili povabljenci zgovornejši in radodarnejši s fotografijami, ki so jih objavili na spletu.

Kot se je danes razvedelo, je bila nevesta odeta v dolgo belo obleko blagovne znamke Missoni, na glavi pa ni nosila pajčolana, ampak venec iz rož. Na eni od prvih fotografij mladoporočencev je tudi Tatianina psička Daphne, ki naj bi svoji gospodarici sledila na vsakem koraku. (Za fotografijo klikni tukaj.) Lepa pa ni bila le nevesta, ampak tudi družice. Te so nosile kratke rožnato-rumene obleke. (Fotografija TUKAJ)

Na poročnem slavju naj bi bilo 400 ljudi. Med svati so bili dedinja ladjarskega imperija Niarchos Eugenie Niarchos, zaročenec ženinove sestre Charlotte Gad Elmaleh in družina Missoni. Kot poročajo, je zabava potekala na vrtu za palačo. Gostom naj bi med drugim postregli z monaškim pivom.

S poroko sta se združili dve mogočni dinastiji. Tatiana namreč izhaja iz zelo vplivne kolumbijske družine. Njen ded je bil med lastniki druge največje pivovarne na svetu SABMiller.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.