Magazin > VIP
6904 ogledov

To je razlog, da Brad Pitt pred bivšo skriva svojo novo ljubezen

brad pitt
Igralec naj bi že nekaj časa imel novo spremljevalko.

Brad Pitt od jeseni leta 2016, ko sta z Angelino Jolie svetu sporočila, da je njunega zakona konec, spada med najbolj zaželene samce sveta. Igralca so v zadnjih letih sicer že povezovali z različnimi ženskami, med drugim tudi z Jennifer Aniston, Charlize Theron in profesorico Neri Oxman.

Igralec domnevnih romanc ni nikoli komentiral. Viri, ki trdijo, da ga dobro poznajo, pravijo, da ga je ločitev zelo prizadela in da je zelo trpel. Sedaj pa je spet našel veselje do življenja in spogledovanja.

Še več. 55-letnik naj bi svoje srce že poklonil novi ženski, poroča InTouch. “Dobiva se z učiteljico svojih otrok. To skriva, saj bi Angie znorela, če bi za to vedela,” je povedal vir in dodal, da 44-letnica bivšemu soprogu ne privošči sreče. A Angie je menda izvedela resnico, ker pa je v zadnjih letih večkrat zamenjala zasebne učiteljice, še ni izvedela, za koga gre. “Brad je zelo zaščitniški do svojega novega dekleta,” je še povedal vir. Pri tem je zelo natančen. V restavracijah zahteva mizo, ki je skrita od ostalih gostov, na sprehod pa parček hodi le po poteh, ki vodijo skozi zasebna posestva njegovih prijateljev, poroča Bunte. “Počuti se, kot bi dobil novo priložnost. Že leta ni bil tako srečen kot sedaj.”

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.