Magazin > VIP
55018 ogledov

To je razlog, da Filip Flisar ne vodi več oddaje na POP TV

Filip Flisar Profimedia
Čeprav je v prvi sezoni te oddaje požel veliko zanimanja s strani gledalcev, se je takoj po zaključku prve sezone od oddaje poslovil.

Dobrovoljnemu Filipu Flisarju je bila vloga v oddaji Kuhinja na kolesih kar nekako pisana na kožo. A na žalost marsikaterega gledalca se je od oddaje poslovil že po prvi sezoni. Kje je razlog? V drugi sezoni, ki jo je televizija POP TV začela predvajati konec letošnjega marca, sta namesto Filipa že kuhali sestri Irena Yebuah Tiran in Leticia Slapnik Yebuah, v tretji pa bo to vlogo prevzela Tara Zupančič. In kaj o vsem tem pove Filip Flisar?

"Moji občutki so bili med snemanjem te oddaje super, prvič sem se preizkusil v tej vlogi, a je bilo zanimivo in zabavno. Sam sem sicer pred kamero dokaj suveren, a je vseeno razlika, ali stojiš pred kamero za intervju ali vodiš oddajo. Mislim, da sem se dovolj dobro pripravil, da sem vse skupaj tudi uspešno opravil. Bil pa je to dober izziv. Za nadaljnje sodelovanje v oddaji se nisem odločil, saj s produkcijo nekako nismo našli skupnega jezika. Snemanje je namreč potekalo od jutra do večera in v takšnih pogojih dela je kar težko delati. Nisem v položaju, da bi dopustil, da bi me kdorkoli izkoriščal. Če sem z nečim zadovoljen, delam, če ne, pač ne. Priznam, da mi čisto vseeno seveda ni bilo, saj mi je bilo vodenje všeč. Druge sezone nisem spremljal, tako kot tudi prve, ki sem jo vodil, ne. Tako da mislim, da mi tega nihče ne bo zameril. Moram pa pogledati, saj se mi zdi to, da si nisem ogledal, malo ignorantsko. A enostavno ni bilo časa. Tara zna biti v tej vlogi v redu. Osebno je sicer ne poznam, a sem slišal, da so se na snemanjih zabavali in to je dober znak, da bo zadeva dobra," je povedal. 

Komentarjev 5
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 17:45 22.avgust 2022.

    Ni vsak za vse in tako je prav, da se je Filip poslovil. Težko mi bo gledat Exatlon, ki ga bo vodil Košir. Naj bodo voditelji voditelji, športniki pa naj se svojih poslov držijo.

  • Ender3 15:08 20.avgust 2022.

    Tina ima nekomu še, nekaj ponudit, Filip je odslužen cirkusant. Tip je močno prepotenten in negledljiv v tej vlogi...

  • mark079 14:19 20.avgust 2022.

    Zanimivo, ko si ena TV hiša izmisli oddajo, jo druge posnemajo, nastopajo pa ljudje, ki zelo verjetno tega niso nikoli počeli. pomembno je, da so slavni in s tem pritegnejo gledalce. Ne gledam teh oddaj, ker so to le šovi. ...prikaži več Prava kuharska oddaja je za mene nazoren prikaz obdelave hrane, da se pove čas kuhanja, nastavitev temperature za posamezno jed in da se držijo higienskih minimumov. Pa še nekaj, da se ne delajo norca iz hrane!