Magazin > VIP
13996 ogledov

To je razlog, da pevca Wernerja ni več v medijih!

Werner osebni arhiv
Za to naj bi bili krivi izključno drugi, ki so jih zmotile pevčeve izjave v preteklosti.

Pred časom "koronskega obdobja" je bil priljubljeni pevec Werner kar nekakšna stalnica v medijskem svetu, a po omejitvah in njegovem odkritem nasprotovanju nekaterim ukrepom, je njegovo pojavljanje v medijih kar nekako poniknilo. Povedal nam je, da naj bi bili za to krivi predvsem mediji sami. "Takrat sem povedal svoje mnenje o celotni situaciji, kar nekaterim ni bilo ravno po volji in navkljub temu, da smo z družino delili svojo zasebnost praktično trideset let z mediji in bili večkrat pripravljeni spregovoriti tudi o čem, kar bi drugače raje zadržali zase, to ni veljalo več nič. Žalostno! Nikoli nisem obsojal drugače mislečih, a sam imam svoje mnenje, ki sem ga v tem primeru tudi jasno izrazil, a ne prenašam, da se mi vsiljuje tuje. Vsak ima pravico do svojega mnenja. To, da so pa nekateri celo moje poslušalce začeli označevati in napadati na podlagi mojega mnenja, je pa tudi zelo žalostno in sočasno nedopustno."

A navkljub temu, da Werner medijsko ni bil v tem času toliko prisoten ter mu je bilo glasbeno delovanje, tako kot ostalim glasbenikom, praktično onemogočeno, ni vrgel puške v koruzo. Nastal je portal Iz prve roke Werner, ki je v tem času pridobil že precejšnje število bralcev. "Z Andrejo imava že postavljeno močno bazo sledilcev, ki spremljajo naše objave na naših profilih in FB straneh, da nama je pravzaprav vseeno, če naju določeni mediji ignorirajo. Werner brand je brand s 30-letno kariero, ki sem jo zgradil s poštenim in trdim delom. Z Andrejo bova vedno stala za resnico in ljudmi."

Tudi glasbenih odrov, v nasprotju z nekaterimi privoščljivimi izjavami posameznikov, ni zapustil, le začasno je večje odre zamenjal za manjša druženja, kjer še vedno poskrbi za prijetno vzdušje. Spomladi je Werner izgubil tudi starša. "Izguba je bila res huda in boleča. Ko ti umre bližnji, je hudo, ko ti umreta dva najožja družinska člana v tako kratkem času, pa je še huje," pove z žalostjo v glasu.

V novembru je sicer nameraval izvesti večji koncert v Mariboru, a ga je zaradi negotovih razmer raje prestavil. "Človek v tem času res ne ve, kaj lahko pričakuje. Ali bo virus, ali nam bodo izklopili elektriko ... Ne veš, zato smo se odločili, da koncert raje prestavimo na spomladanski čas v prihodnjem letu."

Komentarjev 9
  • jan631 15:49 31.oktober 2022.

    Povej po pravici, da tvoje karte za koncert v Mariboru niso šle v promet, zato odpoved koncerta. Tvoja muzika pa za kozlat.

  • Orto 14:56 31.oktober 2022.

    Lahko pa gre snemat porniče v onih belih kopalkah 🤣🤣🤣.

  • ana77 09:22 31.oktober 2022.

    Hvala bogu ,da te već ne vidim.