Magazin > VIP
391 ogledov

To je razlog, da so Mateju vse pobegnile

Matej Rupar POP-TV-2
Najbolj zaželen kandidat resničnostnega šova Ljubezen po domače in nekdanji tekmovalec šova Kmetija: Nov začetek Matej Rupar očitno le ni tak princ na belem konju.
Ko je Matej v predstavitveni oddaji Ljubezen po domače priznal, da resne zveze pri 25-tih še ni imel in da so ga vsa dekleta do sedaj prizadela, smo se vprašali, kako je to mogoče? Lep, mlad, samski, postaven, duhovit, ljubitelj narave in konj, pravi kavboj. V čem je torej trik?
 
Tako kot vsak izmed nas, ima seveda svoje minuse tudi Matej. Njegova nekdanja simpatija, s katero je sicer preživel le nekaj tednov, pa nam je zaupala, zakaj Mateju vse punce pobegnejo.
 
"To so razlogi, ki so motili mene, tako da ne morem govoriti v imenu vseh njegovih deklet. Lahko povem, da je zelo dober človek, vendar tudi zelo otročji. Najbolj pa me je motilo njegovo obnašanje na zabavah. Lahko potrdim, da zna biti zelo naporen in posesiven. Do mene se je takrat obnašal zelo grobo, skakal po meni in mi izkazoval pozornost, ki ni primerna za v javnost. To za mene ni spoštljivo in to sem mu naslednji dan vedno tudi povedala, vendar se tega ni zavedal, zato so se najine poti razšle. Naj povem, da je to zelo lepo sprejel, vendar se je videlo, da je razočaran. Drugače pa je Matej v redu fant in zelo sposoben, kar se tiče dela z lesom, le za svoje konje bi lahko malo bolj skrbel, glede na to, da je ta del precej na plečih njegovih staršev," nam je izdala Matejeva nekdanja simpatija, ki je še namignila, da je znani kavboj na pravih mestih menda precej obdarjen. 
 
To pa je v svoj zagovor povedal Matej: "Res je bila ena taka izkušnja, vendar to ni bil razlog za razhod. V preteklosti sem mogoče bil posesiven, vendar se iz vsake izkušnje v življenju nekaj naučim in lahko povem, da je to za mano. Z vsemi puncami do sedaj sem se razšel, ker nam ni bilo namenjeno, karakterno se pač z nobeno nisem ujel, zato to ni bilo to, kar bi moralo biti. Naj povem, da sedaj bolj gledam za vodnimi znamenji, sam sem škorpijon, saj po izkušnjah vidim, da nekaj res je na astrologiji. V preteklosti sem imel sama ognjena znamenja in to ni šlo skupaj." 
 
No, to je pa lepo, da se svojih napak zaveda in jih skuša popraviti, kajne?
Komentarjev 24
  • kana 10:58 30.junij 2016.

    babe fuknjene z novinarji vred, ki o tem pišete.

  • c1305166 18:42 29.junij 2016.

    Zmagec, zmagec, daj pejd raje malo ven na zrak, ti bo dobro del.

  • Zmago 18:39 29.junij 2016.

    Joj Vojtek a si si tokrat pozabil dati plus ?? Vidim da si bil na drugem kompu pa imaš že povsod +2 ;-))No ko boš nehal jokat ti pa tudi jaz dam kakšen ........................ +.\s\s;-))Sigurno je bila zahvala ...prikaži večla dobra zato sem ti dal + !! Srečen ?? ;-))))