Magazin > VIP
66 ogledov

To je razlog, da Zlatko ni šel v Bar

Zlatko Živim Lajf Katka Sušnik
Lastniki lokala v Nebotičniku Zlatku dolgujejo denar.

Kot smo poročali, je Zlatan Čordić - Zlatko tik pred zdajci odpovedal nastop v Baru, kjer bi moral predstaviti svoj novi videospot Qka po ban.

"Meni je zelo žal, da moram to novico deliti z vami. Vsi, ki ste danes hoteli iti v Bar na mojo predstavitev spota Qka Po Ban in koncert, vas moram opozoriti, da danes ne bom nastopil. V tem primeru bi pozdravil vse barovce, to ni povezano z njimi. Je pa problem, ker se folk dela budalo in iz tebe naredi budalo enkrat, dvakrat, potem pa hoče iz tebe narediti budalo še tretjič. Na žalost so iz mene določene osebe spet poskušale narediti budalo. Tretjič jim to ne bom dovolil," je svojim sledilcem na Facebooku na dan nastopa sporočil Zlatko. Sedaj je znano, zakaj je nastop odpovedal.

Lastniki v Nebotičniku, podjetje Terra Australis, mu namreč že dve leti dolgujejo denar za dva nastopa. Zlatko je Planet TV sodelovanje najprej potrdil, ker mu je bilo rečeno, da ima v času snemanja lokal čez produkcijska ekipa, se pravi ločeno podjetje. Ko je ugotovil, da to ne drži, je sodelovanje odpovedal, pišejo Slovenske novice.

Terra Australis je potrdil, da glasbeniku res dolgujejo denar. "Pri nastop je bil za silvestrovo, a ne vem več katerega leta. Prišlo je malo ljudi, samo kakšnih 40 ali 50. Na drugem nastopu pa je Čordić sodeloval samo kot gost in zato smo račun za ta nastop zavrnili,” je izjavila tiskovna predstavnica podjetja.

Komentarjev 13
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 22:46 12.maj 2015.

    Pro bono sem pa tja je čist ok sam pač ne na račun zavajanja. Če se neki zmeni se neki zmeni in pika. To tko more bit..če je blo zmenjen za denar more denar bit in pika al pa se ...prikaži več temu podjetju mora zablokirat vsakršno poslovanje, odgovorne za neplačilo pa še osebno kaznovat z denarnimi sankcijami. Ker drgač to ni nič. Taka plačilna nedisciplina je umor za gospodarstvo.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 22:44 12.maj 2015.

    "Zlatko je Planet TV sodelovanje najprej potrdil, ker mu je bilo rečeno, da ima v času snemanja lokal čez produkcijska ekipa, se pravi ločeno podjetje. Ko je ugotovil, da to ne drži, je sodelovanje odpovedal,"Manipulatorji nagravžni. Mislm pol se ...prikaži več pa folk čudi kak da gospodarstvo tak slabo laufa...Zarad takih črnih ovc pr podjetjih je to. K so polne blefa plačajo te pa za tvoje delo ne. Sam zavlačujejo dokler ne zastara al pa dokler sam zarad njih postaneš plačilno nesposoben (še posebej če vejo da si ne boš mogu dolgega maratona na sodišču prvoščt) In sam to znajo.

  • drmr1980 19:34 11.maj 2015.

    Zakaj delate reklamo nacionalistu in verskemu nestrpnežu? Upam, da se zavedate, da je to kaznivo!