Magazin > VIP
46817 ogledov

To je Saša Dončić podaril vnukinji

saša dončić Metropolitan
Oče Luke Dončića, Saša Dončić, spregovoril tudi o vnukinji Gabrieli.

Športni direktor Košarkarske zveze Slovenija, Saša Dončić, je v podkastu Metropolitana, Greenroom, ki ga vodi Urška Pirš, spregovoril o svoji novi vlogi - vlogi dedka. Tako Saša kot njegov sin Luka sta starša postala pri 24 letih. "Otrok je krona razmerja. Vsi so mi govorili, da se mi bo spremenilo življenje in res se mi je, ampak na boljše. Drugače začneš gledati na svet. Dobiš neko novo vizijo in tudi dodatno odgovornost," je povedal 49-letnik, ki je drugič oče postal pred 6 leti, ko se mu je rodila hčerka Tijana.

Lani pa je družino Dončić razveselil prihod Gabriele. Luka in Anamaria sta nosečnost spretno skrivala pred mediji in Saša je priznal, da je to lepo novico težko skrival, saj je bil "nenormalno ponosen". O vnukinji je povedal: "Všeč mi je, da me je takoj prepoznala, ko me je videla, in se začela smejati. Šalim se. Je prelepa dojenčica. Bil sem zelo zelo srečen. To je velik privilegij. V čast mi je, da imam ta privilegij." Razkril je tudi, kaj je vnukinji poklonil. "Jaz sem bolj tradicionalen. Podaril sem ji nekaj, kar ji bo, upam da, ostalo do konca življenja. Standardno darilo - nakit oziroma nekaj podobnega."

 

Komentarjev 6
  • Pierre 19:15 15.februar 2024.

    Sicer pa koga vse to briga???? Dost mam teh Dončićev!!!!!

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 14:36 15.februar 2024.

    Je kupil eno igračo v Spar u u Fužinama mimogrede ko je šel na pijačo,kjer vsako dopoldne pijancuje med službenim časom . Oblečen ko klošar v ponošeni trenirki.

  • Ender3 13:33 15.februar 2024.

    Saša D. ni svojega denarja vreden. Šlepa se na lovorikah sina Luke. Večina zaslug za uspeh je treba pripisati njegovi mami.