Magazin > VIP
46712 ogledov

To je sin svetovno znane zvezde, ki je bila nekoč v zvezi s Slovencem

Maria Sharapova
1/3
Profimedia
Kmalu bo star dve leti!

Maria Šarapova, nekdanja številka ena svetovnega tenisa in petkratna zmagovalka turnirjev za grand slam, ki je februarja 2020 teniški lopar postavila v kot in nekoliko presenetljivo končala profesionalno kariero, se danes posveča materinstvu.

Od leta 2018 je Šarapova v razmerju z britanskim poslovnežem Alexandrom Gilkesom. Decembra 2020 sta Šarapova in Gilkes razkrila, da sta zaročena,1. julija 2022 pa je njuno ljubezen okronalo rojstvo sina Theodorja.

Ali je Marii ob rojstvu sina kakšno čestitko poslal naš nekdanji košarkaški as Saša Vujačić, ki je nekoč igral za LA Lakers, ni znano. Saša in Maria sta bila skupaj več let, temnolasec je lepi Rusinji celo nataknil zaročni prstan, a oltarja njuna ljubezen ni dočakala. Lepotica je tej zvezi namenila nekaj vrstic v svoji avtobiografiji. "Vedno sva bila pri njem, čeprav je bila moja hiša večja in samo streljaj od njegove. To je bil moški ego, morda bi temu rekla ego vzhodnega Evropejca. Zanj je bilo zelo pomembno, da je on gospodar. Ni mu bilo všeč, da imam tudi jaz kariero, da je moja hiša večja, da zaslužim več od njega. Meni je bilo vseeno, njemu pa ne. O tem, da sem uspešnejša od njega in da v teniškem svetu pomenim več kot on v košarkarskem, nikoli nisva razpravljala. Pretvarjala sem se, da to ni pomembno."

Auč ... Kakor koli že, Saša je na to zvezo verjetno že pozabil. Nazadnje so ga romantično povezovali s televizijsko voditeljico Kristine Leahy.

Komentarjev 4
  • Pierre 19:41 12.april 2024.

    Pas kaj pol???? WTF?????

  • Ender3 17:26 12.april 2024.

    Lepa mamica !

  • Grof 09:04 12.april 2024.

    Naš košarkaški AS, znan Slovenec, a Kolpa še teče,