Magazin > VIP
287 ogledov

To je ženska, ki je Saški ukradla Miho

Teresa Werner Facebook
Saša Lendero je priznala, da je svojega pajkija prepustila drugi ... A le za kratek čas.

Miha Hercog, Saška Lendero | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Saša Lendero je priznala, da je svojega Miho oziroma pajkija, kot ga ljubkovalno kliče, prepustila poljski lepotički. "Ni tako dramatično. Opazili so, da sem bila prejšnji petek na nastopu brez Mihe, kar je res precej nenavadno, saj vsa leta moje kariere prav on skrbi za ozvočenje. Ko je on zraven, se počutim zelo gotovo, saj si znava že z majhnimi znaki povedati, kaj je treba popraviti, da se me bo slišalo, tako kot je treba. Ker ga v petek ni bilo, sem bila kar malce zaskrbljena, mi je pa zato družbo delala celotna ekipa iz agencije, tako da je vse super potekalo, Miha pa je bil medtem pač tam, kjer je bil bolj potreben. To je bilo v Šibeniku na mednarodnem festivalu šansona, ker je napisal in produciral pesem zelo popularni poljski glasbenici Teresi Werner," je razložila Saška.

Pevka je priznala, da sicer ni tip ženske, ki bi za vsako ceno potrebovala moškega, je pa vedno lepo, ko se na nastopih lahko zanese na Miho: "Glede na to, da delava v glasbi, je včasih treba sprejeti odločitve, ki niso optimalne za oba. Treba se je prilagoditi, seveda pa si želim, da bi bilo takšnih Mihovih odsotnosti čim manj. Če bi bilo treba, pa bi vse lahko uredila tudi sama, sem zelo samostojen tip in kar se tiče preživetja več ali manj obvladam vse (smeh). S partnerjem moraš biti, ker ti dela življenje lepše, in ne zato, ker ne moreš preživeti brez njega. Tako tudi jemljem najino partnerstvo. Kar se tiče posla, pa Miha zagotovo zvok in produkcijo obvlada bolje kot jaz, zato se sto odstotno zanesem nanj in sem vesela, da me spremlja na nastopih. Kar se tiče drugih stvari, znam pa tudi odtok odmašiti sama (smeh)."

Komentarjev 8
  • privat 08:45 10.september 2013.

    ena taka ženska nikoli nebo samo od enega...narava naredi svoje!!

  • Ecaf Koob 16:06 30.avgust 2013.

    dno od dna novinarstva in žurnala. Saša Lendero je povprečna baba in povprečna pevka verjetno pa še kje. Vse kar ma je slinjenje kretenskim novinarjem debilnim medijem.

  • vili.manili 12:55 28.avgust 2013.

    Predstavljajte si takšne zavajajoče naslove na naslovnici kakšnega resnega časopisa.